Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt kent merkezinde yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Bayburt kent merkezinde yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
28 Mayıs 2022 18:00 | Son Güncellenme: 28 Mayıs 2022 18:07
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından yüklenici firma aracılığıyla yapımı başlatılan yol ve kaldırım yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kent merkezi Cumhuriyet Caddesinin dört yol kavşağı diye bilinen mevkiinden bir hafta önce başlatılan kazı işlemlerinin önemli bir bölümü tamamlanarak yol yapım işlemine başlandı. Sanayi köprüsünden Bayburt Üniversitesi istikametine devam eden yol güzergahında kazı işlemleri aralıksız devam ediyor.

Çalışmaların devam ettiği bölgede bulunan esnaflar ise çalışmalar nedeniyle işlerinin etkilendiğini bu nedenle yolların bir an önce tamamlanmasını dört gözle beklediklerini dile getiriyorlar. Çalışmaların yapıldığı güzergahta araç trafiği tek şeritten devam ediyor.

Halk Pazarının yeri değişti

Diğer taftan Genç Osman Mahallesinde her hafta Pazartesi günleri kurulan halk pazarının yeri değişiyor. Devam eden kazı ve yol yapımı çalışmaları halk pazarının bulunduğu alanı da kapsaması nedeniyle, Sebahattin Bozo Ortaokulunun bulunduğu yerden başlamak kaydıyla, odun depolarının bulunduğu alan arasında halk pazarı kurulacak.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Yerli dedi ki:

    Gerçekten sürekli yaz aylarında, gurbetçilerin vs. geleceği vakitte bu tür politikalar özenle uygulanıyor. Şehrin sakin ve yoğun olmadığı dönemlerde çalışmaları uygulamak yerine, küçük şehrin tıka basa dolu olduğu zamanlar itinayla seçiliyor. Bu ise akıllara “göze sokmak” deyimini getiriyor. Kapsamlı çalışma muhakkak 3 ay sürecektir…

  2. Murat Çelik dedi ki:

    Kendimi bildim bileli bayburtta yol çalışması bitmedi.

  3. öğrenci dedi ki:

    AVM nin bulunduğu toki lerin altındaki yürüme yollarında esnaf dükkanlarını büyütmek için duvar yapmaya başlamış. Yürüme yolları kapatılıyor. çok çirkin bir görüntü sergileniyor. Sayın belediye yetkilileri bu yapılan düzenleme uygun mu. yoksa herkes kafasına göremi yapıyor. rezillik diz boyu.

  4. Samimi dedi ki:

    Tuzcuzade pazar yeri neden kullanılmıyor, millet trafik daralması dan bıktı. Ayrıca dörtyol bölgesi esnafı yaya yürüyüş yoluna bile sandalye atıp( çay ocağı )işgal ediyordu. Yetkililer neden ses etmiyor? Ben vatandaş olarak bir daha olursa böyle birsey bu konuyu fotoğraflayıp İçişleri bakanlığına ve cimlere göndereceğim. Bir yanda yaya önceliği deniyor reklamlar yapiliyor ama Bayburt’ta yaya yürüyüş yolları sandalyelere işgal ediliyor? Bayburt sandalye atıp( özellikle dörtyol ) dışarda vatandaşların yürüme güzergahı üzerinde oturma huyunu terk etmelidir.

  5. Cuma dedi ki:

    2 yıldır pandemi vardı , trafik bu kadar yoğun değildi neden yapılmadı da tam gurbetçilerin geleceği zaman yapılmaya başlandı yazık değil mi o civardaki esnafa . Adamlar yazın bayburda geliyor trafik çilesi ile burunlarından getiriyoruz umarım belediye olmadık zamanda bu işi başlattı canla başla gece gündüz çalışarak bu işi en kısa sürede bitirir.

  6. Muhammet Raşit Arslan dedi ki:

    Gençosman polis lojmanından çıkıp emniyete gidinceye kadar neredeyse her 30 metrede bir kasis vardı.Sebahattin Bozo’yu geçince soldaki A101’in önünde 2 kasis vardı.Köprüye varıncaya kadar da bir kasis vardı.Divan lokantasına dönmeden önce de bir kasis,sol tarafında da çukur vardı.O yüzden odun depolarının bulunduğu arka yolu kullanırdım.Ama odun depolarından öğretmen evi yönüne girince dimdik bir yokuş vardı.Kışın orada buz yüzünden arabam hep ters dönerdi.

  7. Vatandaş dedi ki:

    Keşke pazar yerini öğretmen evi önü yada başka bir yere tamamen değişilse… Mevcut yerdeki trafik sıkıntısından bıktık usandık….

    1. Bahçeşehirli dedi ki:

      Tuzcuzade mahallesine yapılan kapali pazar alanı boşunamı yapıldı, otopark olarak kullaniliyor