Dolar 32,5651
Euro 34,8803
Altın 2.437,85
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Bayburt’ta Sağlık İl Müdürlüğüne alınacak isimler belli oldu

Bayburt’ta Sağlık İl Müdürlüğüne alınacak isimler belli oldu
29 Aralık 2022 16:40 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2022 09:09
A+
A-

Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda yapılan çekilişlerde Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi alımı gerçekleştirdi. Bayburt’ta ise 34 personel alımı çekilişinde isimler belli oldu.

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapıldı. Bayburt Sağlık il müdürlüğüne 12 Güvenlik görevlisi, 9 Temizlik görevlisi, 1 Hasta karşılama görevlisi, 1 Elektrikçi, 1 Marangoz, 2 İnşaat boyacısı, 3 Klinik destek elemanı, 2 Bilgisayar arıza giderme elemanı, 3, Sıhhi tesisatçı, 1 Servis destek elemanı olmak üzere 34 personel alımı gerçekleşti. 

Noter huzurunda canlı yayında yapılan kura çekiminde aşağıdaki isimler şu şekilde sıralandı:

Güvenlik görevlisi

Yavuz Selim Keş…

Yusuf Göleli

Hekim Baştürk

Recep İpek

Habib Onat

Halit Kundakcı

Meryen Sansu

Duygu Arslan E…

Adem Aktan

Zahid Seçkin

Mahir Çalışkan

Yavuz Karaca

Temizlik görevlisi

İzzet Yalçıntaş

Yasemin Akgün

Hümeyra Öksüz

Semih Durmuş

Fatih Telli

Musa Tütüneken

Vahdet Bayram

Recep Bellik

Burak Öztürk

Hasta karşılama görevlisi

Leyla Çoruh

Elektrikçi

Orhan Demir

Marangoz

Bekir Kocanuman

İnşaat boyacısı

Feyzettin Şahin

Klinik destek elemanı

Deniz Bayram

Merve Bulut

Elanur Çangır

Bilgisayar arıza giderme elemanı

Yunus Korkut

Hacı İbrahim Ko….

Biyomedikal cihaz Teknisyeni

Çaplayan Irmak

Sıhhi tesisatçı

Kemal Yıldızoğlu

Furkan Öztürk

Barış Çayğan

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Matematik ögretmeni dedi ki:

    Klasik akp li kafası kardeşim kpss çalış diyorsun aliplarin çoğu kura ile oluyor zaten kpss çalisan salak pozisyonunda artık git bence sen üni oku gel tekrar bak hayata anlarsın

    1. Arif.D dedi ki:

      Akp li filan değilim ben.Ayrica kura ile alim cikali en fazla 2 – 3 yıl oldu.Onunda sebebi haksız ve torpilli alımların yüzünden.Ha benim imkanım olsa yaşım genç olsa gider adam akıllı üniversite okurum mezun olup iyi bir dersane veya eve kapanır kpss ye calisirim..85 veya 90 uzeri puan alsam kimse tutamaz beni türkiye geneli en güzel yerlere atanir kimseye de boyun eğmem.Heleki mesleğinde varsa banko atanirsin..Bizim insanımız alışmış kisa yoldan nerden nasil torpil bulurda işe girerim.Yaşı geçenler içinde en güzeli kura ve merkezi atamadır.!

  2. Arif D. dedi ki:

    Öncelikle kazananlari tebrik ederim..Bir kaç yoruma dikkat ettimde şuna şahitimki bu kuralarda kesinlikle kayırma torpil olmamıştır.Defalarca bu durumu takip etmişimdir.kesinlikle akp li mhp li chp li ayrımı olmamıştır.Zaten bu kuralarin amacı daha önceki il baskanlari tarafından yolsuzlukla haksızlıkla adam kayirmayla işe alimlar olmuştur.Bunlar defalarca cimere şikayet edilmiştir.Bakanlik bunun üzerine çalışma baslatti artık alimlari ilgili bakanlığın ankaradaki yerleskesinde noter huzurunda kura usulü alim olacak diye duyuru yapılmıştır.
    Ayrıca üniversite okuyan kardeşimiz sen üniversite köşelerinde havanla kariyla kızla takılırken lise mezunu kardeşimiz inşaatlarda şantiyelerde lokantalarda çay ocaklarinda çalışıyodular işkurdan temizlik işinde çalışmıştır.Sen üniversite mezunusun diye bunların hangi birini yaptın.!Çalışanlara sözüm yok.Ayrica bende bu kuraya katıldım temizlikci banada çıkmadı ama cikanlarin çoğunu tanıyorum hiç biriside torpilli degil aksine çoğuna sevindim çoğunun yaşı yüksek isabetli olmuş bu kura işi nasip kısmet..
    Birde yaşı genç arkadaşlar önünüz açık illa güzel iş ariyorsaniz sağda solda gezeceginize dersaneye gidin kpss ye hazirlanin güzel puan alin merak etmeyin atanırsınız.!

  3. Bülent dedi ki:

    Değerli BAYBURT lu arkadaşlarım ben de şuna kızıyorum TÜRKİYE nin hangi ilinde hangi kurumuna personel alımı varsa hepsinde 40 yaş sınırı konulmuş bende bir AK PARTİLİ olarak buna karşılık yetkililere buradan sesleniyorum değerli devlet büyüklerim seçimler yaklaşıyor acaba seçimler de sadece 40 yaş altımı sizlere oy vereceğini düşünüyorsunuz eğer bu şekilde düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz unutmayın ki ( TERCİH SİZİN OY KULLANMA HAKKI BİZLERİN ) saygılarımla .

    1. Kamil Okyay dedi ki:

      Koskoca Bayburt’ta dünyanın en gelişmekte olan ülkesi Türkiye’nin en büyük devlet oyu veren memlekette fabrika yok istihdam sağlayacak bir şey abi gençler de ıssız sen o yaşa kadar neler yaşadın ben bu yaşımda saçlarım beyazladı evlenemez olduk iş güç yok ülkeden kaçmak için fırsat kollar olduk kendi ülkemizde mülteci gibi olduk buna bir kişi dur demedi kaleye posterler asıldı ama hala degerlerimiz bilinmiyor çok edenin goruna ederler çok doğru.

      1. veyselbudak dedi ki:

        İroni :)))

  4. hasan dedi ki:

    Allah hesap sorar kardeşim torpilin acısını çoluk çocuk larından sorar kanser olur haste eder adamı o para alsın yesinler milletin ekmegini yesinler bü ülkede adalet yok osla idi boyle olmaz idi şimdi batıyor yavaş yavaş bu günlerimizi ararız kardeşim benden söylemesi bende üniversite mezunuyum bayburtta lokanta çay ocagı harici iş bulamıyorsun diyorlar ki matematik öğretmeni iş begenmiyor kimse kusura bakmasın ben o kadar yıl bardakta çay tasımak için okumadık hakkımı yiyenlere harım zıkkım olsun rüyalarından bile beni görsünler inşallah.

    1. VEHBİBAŞARAN. dedi ki:

      HELAL OLSUN KARDEŞİM ÇOK DOĞRU TESBİT SONRADA KİMSE İŞ BEGENMİYOR . KİŞİ GELİŞİMİNİ TAMAMLAR SONRADA O GELİŞTİRDİGİ YERDEN İŞ HAYATINA DEVAM EDERKİ KENDİDE GELİŞİSSİN SONRA SINRA KENDİ ÜLKESİNE DE KARI OLUDUGU GİBİ ÜLKE GELİŞİR BÜYÜR ÜLKELERİN GELİŞMESİNDEKİ EN BÜYÜK ETKEN BUDUR. AMA BUNU 40 YASINDA EMEKLİ OLAN İNSANLAR GENÇLER İŞ BEGENMİYOR DERLER SORUN NE MEZUNU DİYE İLKOKUL YADA İLKOKUL TERLER KARDEŞİM SİZ ALDIRMAYIN BU İNSANLARA ONLAR DAHA KENDİ GELİŞİMİNİ TAMAMLAYAMAMIŞ LAR .

    2. Bülent dedi ki:

      AMİN HAKLISIN KARDEŞ

  5. Hüseyin Avni dedi ki:

    Benim kız illaha üniversite okuyacam illaha üniversite okuyacam dedim bak kızım herkes issiz gitme kendi işini kur git kuaför ol vs ol dinletemedim şimdi bana diyorki haklısın baba iskurda 3000 kişi başvuru yapmış 9 kişi alıyorlar yani bunu gören hükmet de el atmıyor kardeşim buna kim el atacak Abd gelip bu işsizlere iş verecek degilya bunu devlet yapar fabrika kurar nasıl sığınmacılara yardımcı oldu bu gençlere de oldu şimdi gençler evlenemeye de korkar oldu yazık ya çok yazık

    1. Yorgun isyankar dedi ki:

      Varmı sağlam yerden torpilin kardaş varsa işin hazır yoksa işin bitti benim çocuğum kps den 98 aldı 2yildir bir işe göremiyor

  6. metinbaba dedi ki:

    Abi eyw doğru çok yaşa , ben üniversite mezunuyum. kpss çalısan benim gibi saflar üniversite okuyan benim gibi saflar issiz kaldı bu kura mevzusu yüzünden Allah sorar benim bölüm 72 ile kapatıyordu suan bu kura ile doldu mesela geçen sene 95 oldu bölüm atama puanlara bilse idim böyle olacak yemin ederim okumazdım yazık harcadıgım emeklere paralar üniversite okuyana kadar özelde çalısıp 5 sene para biriktirirdim o daha hayırlı olurdu eve katkım olurdu adalet yok hakkımı versinler ben agızımı acmayayım ama malesef yok .

  7. şerefkinali dedi ki:

    Kazananları önçelikle tebrik ediyorum fakat kazanan arkadaşlar yanlış anlamasın kazananların çoğu lise mezunu üniversite mezunlarına öncelik tanın ması gerekirdi zanlımca. ilk okuldan bile alımlar olmuş yani adaletli bir işci alımı oldugunu düşünmüyorum . teşekkürler

    1. Arif D. dedi ki:

      Pardonda üniversite mezunu paspasmi atacak temizlik mi yapacak.Yada boya badanami yapacak..Emin olunki kurada adı bile çıksa gelip ben lisans mezunuyum diyip elini ayağını hicbir işe sürmiycek içerde torpil arayip kendini baska ise atacak..

      1. Gizliolsun dedi ki:

        Pardon da üniversite okuyan lar issiz kardeşim öncelik onların belki kendi dalları değil ama dallarına yerlesene kadar para kazanıp hayatta larini idame etmeleri lazım hak bizim kardeşim şimdiki aklım olsa okul bile okumazdim salak yerine koyup kurs ile adam alıyorlar üste yazmışsın kpss çalış atanirsin 87 aldım bölüm atamadi yok iskurdan doldurdular çok biliyorsunuz gidin 2 kitap okuyun da ufkunuz açılsın

        1. Tarih öğretmeni dedi ki:

          çok doğru kura ile doldu her yer.

          1. şerkanseref dedi ki:

            bunlara kalsa üniversite okumuş kendiliginden para gelecek yok tuvaletmi temizler öyle bir devire girdik di üniversite bölümlerinin yüzde 95 i boş mezun veriyor kapanması lazım bolum lerin çogu hep dolu mezun her yer ondan mezun olanların seçme şansıda kalmadı arif kardeşim malesef memur olayım çöpçü olayım aşkerde okadar temizledim ki para bile vermediler ne de kıymet bildiler en azından paramı alırım tatilimi yaparım bakarım keyfime geleçek kaygım olmaz bende elektrik mühendisiyim olmuyor kardeşim senin dediğin gibi malesef.

        2. Arif D. dedi ki:

          Herkes kendi açısından haklıdır eyvallah ama ünide güzel bölüm okuyupta 85 puan almış birisi iş bulamayan olmamıştır.Bayburtta çoğu kuruma bakin memurlarin çoğu yabanci farklı şehirlerden gelmişler sordunuzmu hiç nerden nasil geldiniz.? çoğu kpssyle atanmıştır.
          Ayrıca bir lise mezunu lisans mezunu alımına müracat edemiyor ama lisans mezunu lise alimina müracat edebiliyor ozaman burdada bir dengesizlik var.!

          1. sıradanvatandaş dedi ki:

            Kardeşim tam tersi o kura ile alımlarda çogu zaman ilkokul ve lise mezunu şartı konuyor tam o sıra işte torpil dönüyor . üniversite mezunu başvuru yapmaz diye ben lisans mezunuyum şofor alımına başvuru yapamadım senin dedigin tersi cıkıyor inanmazsan git sor işkuradaki çalısanlar böyle böyle doğrumu diye