Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt’ta bayramlaşma geleneği devam ediyor

Bayburt’ta bayramlaşma geleneği devam ediyor
21 Nisan 2023 15:50 | Son Güncellenme: 21 Nisan 2023 15:51
A+
A-

Bayburt’ta Tuzcuzade Mahalle Odasında gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninde protokol ile vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bayramın ilk gününde saat 11.00 Tuzcuzade Mahalle Odasında gerçekleşen bayramlaşma törenine yoğun ilgi vardı.

Uzun yıllardır devam ettirilen geleneksel bayramlaşma törenine, Vali Vekili Göksel Yüksel,  Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu  Albay Zekeriya Tosun, Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı İsmail Durmuş Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanı Ali Bozo, İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan, Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Görer, Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. ŞAHİN dedi ki:

    “Yanlış yaptığımızda bizi uyarmazsanız sizde, uyardığınız halde sizi dinlemezsek bizde hayır yoktur.” (Hz.Ömer)
    1]ARTAN İŞSİZLİK
    2]GÖÇ
    3]KENTSEL DÖNÜŞÜM
    4]HAYAT PAHALILIĞI
    5]SOSYAL OLANAKLARIN KISITLILIĞI
    6]LİYAKATSIZ İŞÇİ ALIMLARI
    ÖRNEK:Bir il başkan’ın yeğeni nasıl müdür olabilir eğer hakkıysa ALLAH [C.C] artırsın ya da vali buna niye ses çıkar(a)maz.Liyakatli bir o kadar genç diplomalı kaybolmakta kimileri dayı öpücüğüyle hayata tutunmakta.Kendileri Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeniymiş umarım İSLAM TARİHİNDEN ve Hz.Ömer (r.a ) iyi ders alır devlet malının yetim malı olduğunu idrak eder.

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Devamlı yazıyoruz ,her bayram bir önceki bayramlaşmanın kopyası, bu geleneğimizle övünme demeçleri v.s. bayramlaşmadan öte bu topluluktan topluma başka mesajlar verilmeli, manifesto yayınlanmalı, sorunlar dile getirilmeli , yanlış bir şeyimiz yok mu ?.. mesela Genç Osman mahallesine 367 konut yapılıyor. Bu ihaneti nasıl hazmediyorsunuz diye soruldu mu ?.. bunun doğru veya yanlış olduğunu savunan, içinizden bir baba yiğit çıkmadı mı ?.. Yaşadığımız acı depremden sonra, bu 367 konuta nasıl izin verdiniz ? Bayburt depremden ders çıkardı mı ? Yönetilme noktasın da Türkiye ‘nin en kötü iliyiz. Kenti yapım derken bozan, sorunları katlayanların iktidarı ,muhalefeti , STK’sı , bürokratı, basını ve diğerlerinin bayram kutlama hakları yoktur.. Selamlar..