Dolar33,1202
Euro35,9798
Altın2.515,93
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal25°C

Bayburtlular, İstanbul’da Dayanışma Gecesinde Buluştu

Bayburtlular, İstanbul’da Dayanışma Gecesinde Buluştu
17 Kasım 2019 22:35
A+
A-

Anadolu yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfü Silo ve Yönetiminin organize ettiği derneğin 50. yılı kutlamasında Bayburtlular bir araya geldi.

Geceye Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci,Yargıtay Üyesi Şerafettin Saka, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Bayram, Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman, Marmara Bölgesi Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül, Ümraniye Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Sağlam, Köy Dernek Başkanları, işadamları katıldı.

Dernek başkanı Başkanı Lütfü Silo’nun açılış konuşmasını yaptığı gecede Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Milletvekili Fetani Battal ‘da birer konuşma yaptı.

Geçen yıl 25. sini kutladığımız Uluslararası Dede Korkut Şenlikleri amacına ulaştığını ifade eden Pekmezci, “2020 yılında gerçekleştireceğimiz şenlikler daha farklı boyutlarda ve geniş çaplı organizasyonlar yapacağız. Sizleri bu vesileyle baba ocağına davet ediyorum. Diğer taraftan 2. ligde ilimizi temsil eden Bayburt sporumuza telefonlarınızdan 6990 nolu numaraya mesaj göndererek maddi destek vermenizi bekliyorum” dedi.

Dernek başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Fetani Battal ise konuşmasında, “50 Yıl hizmet etmiş olan dernek yönetimlerine ve Başkan Lütfü Silo abimize teşekkür ediyorum. Ayrıca derneklerimize katkı sunan ve hizmet eden bütün hemşerilerimiz teşekkür ediyor hizmetlerin devamını diliyorum” dedi.

Gecede Anadolu yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğine hizmeti geçenlere plaket takdimleri yapıldı. Gecenin sonunda ise Bayburtlu ses sanatçıları Muhsin Bayburtlu ve Sincanlı Filiz söyledikleri türkülerle geceye renk kattılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.