Dolar32,8485
Euro35,6802
Altın2.554,43
BİST11.085,66
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 26°C
Açık
Bayburt
26°C
Açık
Per27°C
Cum23°C
Cts23°C
Paz26°C

Bayburtlu Dünya Boks Şampiyonu Elif Nur Turhan Bayburt’ta kampa girdi

Bayburtlu Dünya Boks Şampiyonu Elif Nur Turhan Bayburt’ta kampa girdi
2 Kasım 2023 20:58
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, profesyonel boksta Dünya Şampiyonu olan milli sporcu Bayburtlu Elif Nur Turhan’ı ve beraberindeki babasını ve antrenörlerini makamında ağırladı.

Elif Nur Turhan, 8 Kasım’da İngiliz rakibi Kirsty Hill’e  karşı çıkacağı Dünyanın en büyük profesyonel boks federasyonu olan WBC Uluslararası Şampiyonluk Unvan Kemer maçı için Bayburt’ta kampa girdi.

Türkiye’de ilk kez  profesyonel boksta Dünya Şampiyonu olan Turhan, Bayburt’taki kampa Babası Arif Turhan, Antrenörü Amur Ulusal, Hacı Yemen Dölek ve İbrahim Karal ile birlikte geldiler.

Elif Nur Turhan, Türk bayrağını dünyanın her yerinde gururla dalgalandırmak ve İstiklal Marşı’nı söylemek için büyük bir çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Pekmezci ise Turhan’ın başarısından dolayı kendisiyle gurur duyduğunu ve Türk sporuna katkı sağlayan tüm sporculara desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Bayburtlu Elif Nur Turhan Makedonya da yapılan WBF Dünya boks şampiyonasında 29 Temmuz da karşılaştığı Arjantinli rakibini yenerek Dünya şampiyonu olmuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.