Dolar32,9761
Euro35,8429
Altın2.526,88
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu Yalova’da Çalıştay Düzenledi

Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu Yalova’da Çalıştay Düzenledi
5 Haziran 2024 14:35
A+
A-

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu ve Vakıf Kurucu Meclis Üyeleri Yalova Esila Otelinde vakfın çalışmalarıyla ilgili çalıştay programı düzenledi.

İki gün devam eden toplantıda vakıf yöneticileri belirlenen gündem doğrultusunda tek tek söz alarak düşüncelerini ve önerileri aktardılar.

Toplantının ilk gününde açılış konuşması yapan Bayburt Vakfı Başkanı Yetkin Çavdar vakfın çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasında şunları söyledi:

“ Bayburt Vakfımızda bu güne kadar görev yapmış olan Başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuzda bulunan arkadaşlarımızla belirleyeceğimiz projeler doğrultusunda başarılı işlere imza atmayı planlıyoruz. Öğrencilerimizin eğitimi konusunda yıllarıdır devam eden burs sistemi aksamadan devam edecektir.

2024-2025 Eğitim Öğretim döneminde burslar hakkında yenilikler yaparak başarılı olan öğrencilerimizi ön plana alacağız. Ayrıca Trabzon ve Bayburt’ta bulunan vakfımıza ait yurt binalarımızla ilgili geleceğe yönelik neler yapabiliriz diye değerlendirmeler yapıyoruz. Bu toplantının Vakfımıza ve Bayburt’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINARdedi ki:

    Bayburt vakıf yönetimini tebrik ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum..

  2. tekindedi ki:

    Dikkat ediyorum da sadece öğrenciler konusunda faydaları oluyor gurbetçilerimiz oda tanıdıklara gerçek ihtiyaç sahipleri alamıyor bire bir yaşadım bayburt tan kaçıp kurtulmuşlar sadece özlem duyuyorlar hepsi bu bayburt taki işsizliğe bir çözüm bulmuşlarmı ne kadar zengin var bir yatırım yapmışlarmı sadece yazın gelip gezip gidiyorlar kısacası bayburt lu yemez herkes işine baksın medyada boy göstermekle olmuyor bu işler