Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Üniversitesinde uygulamalı atış ve silah eğitimi verildi

Bayburt Üniversitesinde uygulamalı atış ve silah eğitimi verildi
13 Haziran 2021 10:29 | Son Güncellenme: 13 Haziran 2021 10:30
A+
A-

Bayburt Üniversitesinde Özel Güvenlik ve Koruma programında eğitimlerini sürdüren öğrencilere uygulamalı atış ve silah eğitimi verildi.

Bayburt Üniversitesi akademisyenleri ve  Bayburt Emniyet Müdürlüğünde görevli uzmanların kontrolünde gerçekleştirilen eğitimlerde, öğrenciler silah bakımı ve atış uygulamalarını başarıyla tamamladılar. 

Silah Bilgisi ve Atış dersi kapsamında gerçekleştirilen uygulamalı atış ve silah eğitimine Özel Güvenlik ve Koruma programı ikinci sınıf öğrencileri katıldı. Uygulama eğitimleri, genel kolluk tecrübesine de sahip olan Bayburt Üniversitesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet Tokatlı ve Öğr. Gör. Faruk Gökçe  tarafından verildi. 

Eğitimler kapsamında; silah tanıma, atış pozisyonu, doğru silah kullanımı ve bakımı, silah parçalarında meydana gelebilecek arızalar ve giderme yolları, silahlı görev yaparken dikkat edilecek hususlar, atış teknikleri, atış emniyeti gibi konular uygulamalı olarak gösterildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.