Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt Üniversitesi Personel Daire Başkanı Şerif Topçu, son yolculuğuna uğurlandı

Bayburt Üniversitesi Personel Daire Başkanı Şerif Topçu, son yolculuğuna uğurlandı
12 Temmuz 2021 19:42
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Personel Daire Başkanı Mehmet Şerif Topçu, Şehit Osman mezarlığında kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Topçu’nun vefatından duyduğu üzüntüsünü dile getiren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mutlu Türkmen, “Görevi başında hayatını kaybeden, çok kıymetli mesai arkadaşımız, personel daire başkanımız Mehmet Şerif Topçu’nun aramızdan ayrılışının kederi içerisindeyiz. Rabbim mekânını cennet eylesin. Ailesinin, sevenlerinin ve tüm mesai arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Değerli bir mesai arkadaşı, mümin bir kul, hayırlı bir komşu olarak anılmak herkese nasip olmaz. Herkes tarafından hayırla yâd edilen başkanımızın; adaletli duruşuna, vazifesini bihakkın yerine getirişine, dostluğuna, komşuluğuna bizler de yakinen şahidiz. Kıymetli dostumuza Rabbim merhameti ile muamele eylesin, aile efradına ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin” dedi.

 

YORUMLAR

  1. İsmet akyuz dedi ki:

    Yaradan rahmet eylesin yakınlarını başı sağolsun geride kalanlara sabır versin saygıyı hak eden insan şerif hoca

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Ayhan amcamızın mahdumu, yadigarı Mehmet Şerif TOPCU kardeşime Allahtan rahmet Üniversitemize, eğitim camiasına, sevenlerine ve TOPCU ailesine sağlık ve sabırlar diliyorum..
    Mekanı cennet olsun, biz razıyız Allah’ta razı olsun…