Dolar 32,5418
Euro 34,9429
Altın 2.426,49
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Ülkü Ocakları İstiklal Marşının 99. Yılını Andı‏

Bayburt Ülkü Ocakları İstiklal Marşının 99. Yılını Andı‏
13 Mart 2020 07:35 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:07
A+
A-

Bayburt Kalesi’nde bir araya gelen Ülkü Ocakları mensupları İstiklal Marşı’nın kabulünün 99’uncu yılını andılar.

İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 99’uncu yılı vesilesiyle Bayburt Kalesi’nde bir araya gelen Ülkü Ocaklılar, Türk Milleti’nin bağımsızlığı ve egemenliğini temsil eden, en önemli değerlerden biri olan İstiklal Marşı’nı seslendirdiler.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin yaptığı açıklamada, “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 99’uncu yıl dönümünde bu güzel etkinliğe imza atan teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum. Bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşı’mızı gururla her zaman seslendirmeye devam edeceğiz. İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve minnetle anıyorum. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın!” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.