Dolar 32,5683
Euro 34,8883
Altın 2.435,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Bayburt Özel İdarespor’da SeçimTarihi Belli Oldu

Bayburt Özel İdarespor’da SeçimTarihi Belli Oldu
23 Aralık 2019 11:43
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor’da alınan Olağanüstü Genel Kurulun tarihi belli oldu.

Kulüpten yapılan yazılı basın açıklamasında olağanüstü genel kurul toplantısının 29.12.2019 Pazar günü saat 13.00 de kulüp sosyal tesislerinde yapılacağı, aynı gün çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci toplantının 04.01.2020 Cumartesi günü saat 13.00 de yine kulüp sosyal tesislerinde gerçekleşeceği belirtildi. 

Kongre gündemi

Açılış ve Yoklama

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması

Divan Teşekkülü

Faaliyet Raporlarının okunması ve ibra edilmesi

Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçilmesi

Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçilmesi

Dilek ve Temenniler

Kapanış

YORUMLAR

  1. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Bayburt spora da olsun ,bayburt spor gibi diğer kulüplerde ekonomik olarak kırılmalar ister istemez, aksamalara yol açıyor.
    Umarız ki Bayburt spor da bu kırılma başarı ve büyümeyi birlikteliği peşinde beraber getirsin, inşallah olur, olmayacak bir şey değil.
    Bayburt spora, yerelde halk maça gelerek ve uygun tezahüratlar ile destek vermeli, yine yerel ve Bayburt dışındaki iş erbabı ve yönetimin bulacağı sponsorlar ile Bayburt sporun ayakta kalması ve bu ayakta kalma parayı ver futbolcu al değil, alt yapıya işi bilen, kondisyoner, taktisyen ve istatistiksel bilim yöentemlerini kullanan eyih kişiler ile takviye edilip, mevcut alt yapı hocaları ile ortaklaşa emek vermeleri sağlanmalı , hem alt yapıdan hemde dışarıdan tarama yaparak kaliteli ayaklar ile uzun yıllar devallılık sağlanmalı.
    Sporun sosyal ve şehrin ekonomik gelişimine katkısını unutmadan fahri olarak bu görevlerde bulunulmalı ve Bayburta değer katmalıyız.
    Türkiyenin tek şehir takımı olan TRABZON sporun başarı sonucu Trabzon şehri çok büyük ekonomik menfaat sağlamaktadır, TRABZON spor olmasa idi, küçük kendi kabuğunu kıramayan bir şehir olarak kalırdı. Tek şehir takımı niye söyledik, çünkü bu şehirde hrekes TRABZON sporlu, fakat diğer şehirlerde herkes, FB,GS,BJK takımlarını desteklerde onun için