Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt Özel İdarespor son 3 dakikada 3 puandan oldu

Bayburt Özel İdarespor son 3 dakikada 3 puandan oldu
14 Kasım 2021 15:24
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor, Trabzon deplasmanında Hekimoğlu Trabzon’la 1-1 berabere kalarak zorlu deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Yavuz Selim Stadyumunda saat 13,00 de başlayan maça istekli başlayan Bayburt Özel İdarespor kanatlardan geliştirdiği ataklarla Hekimoğlu Trabzon kalesinde pozisyonlar üretmeye başladı.

Dakikalar 14’ü gösterdiğinde sarı siyahlıların golcülerinden İbrahim Alan tecrübesini de konuşturarak şık bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda rakibine oranla daha iyi mücadele eden ve gol pozisyonları üretmeye çalışan Bayburt Özel İdarespor, Hekimoğlu Trabzon’un ataklarını orta sahadaki üstünlüğü ile etkisiz hale getirdi. 45 dakika sonunda başka gol olmadı ve ilk yarı Bayburt Özel İdarespor’un attığı tek golle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip iki değişiklikle başladı. Beraberlik golü için ataklar geliştirmeye başladı.

Bayburt Özel İdarespor taraftarının da tribünlerde çok sayıda yer aldığı maçta iyi mücadele eden Bayburt Özel İdarespor 87. dakikada Hekimoğlu Trabzon’dan Caner Aktaş ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleci Zülküf’ün üzerinden topu ağlara göndermesiyle skora denge geldi 1-1. Yenen golde kaleci Zülküf’ün de hatasını belirtmekte yarar var.

Maçın son 10 dakikasında baskılı futboluyla Bayburt kalesine yüklenen Hekimoğlu Trabzon gol pozisyonları bulmaya başladı. Son dakikalarda maçın hakemi Ziya Gündüz’ün Hekimoğlu Trabzon’un lehine verdiği kararlar tartışma yarattı.

Maçın uzatma dakikalarında Bayburt Özel İdarespor yakaladığı net gol pozisyonuda topu boş kaleye gönderemeyince maç 1-1 lik beraberlikle sona erdi.

Önemli bir deplasmandan bir puan çıkaran Bayburt Özel İdarespor 21 Kasım Pazar günü kendi evinde İnegölsporla mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Hekimoğlu Trabzon   –     Bayburt Özel İdare Spor  1 – 1

İnegölspor     –   Sivas Belediyespor  0 – 1

Adıyaman FK    –    Serik Belediyespor  0 – 4

Afjet Afyonspor     – Turgutluspor  4 – 0

Ankaraspor    –     Sarıyer  2 – 2

Diyarbekirspor     –   Sakaryaspor  1 – 2

Ergene Velimeşe      –     Etimesgut Belediyespor  1 – 2

Niğde Anadolu FK     –     Kahramanmaraşspor  1 – 2

Somaspor     –    Çorum FK  1 – 1

Van Spor FK  –    Bodrumspor  1 – 3

 

 

YORUMLAR

  1. Ğeyri Dayıdedi ki:

    Bu maçtan şu cikar; bu takımın yenemeyeceği hicbir takım yok.Biraz daha baskılı ve istekli oynamaya çalışmalıyız gibi geliyor. O zaman bu takımın oynadığı futbolu izlemek çok hoş olur. Her şeye rağmen bu skor bile bu takımın çok daha iyi olabileceğini gösterdi.Binlerce insanin gözü gönlü sizinle beraber.Tebrikler Bayburtspor!..

  2. ŞİNGAHLIdedi ki:

    Bu kadar sakat futbolcu ve kadro darlığında tebrikler diyorum.. İsim olarak ifade etmeye gerek yok, bazı futbolcuların çok düşük performansları var .. Teknik heyet bunları biliyordur çare bulmalı , futbolcularda gayret edip kendilerini göstermelidir.. yazık oldu namağlup takımı yenerken büyük bir sükse yapacaktık olmadı.. Hata futbolcuların biz zati kendilerindeydi.. Hayırlısı olsun..

  3. GERÇEK TARAFTARdedi ki:

    ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL…Bayburt i.Ö.i futbol takımımızı ilk defa çıplak gözle izledik.. sahiden topu ayağa oynayan, teknik bir takımız, bunun vermiş olduğu da ,büyük bir öz güven var.. Bazen bugünkü gibi takıma iyi yansımadığı da oluyor.. Çıkarken gereksiz toplar kaybettik, bu toplar hep tehlike oldu… İlk yarı kora kor mücadele verdik, rakip oyun kuramadı, pas yollarını kapadık v.s. ilk yarıyı da lehimize kapatırken, ikinci yarıya aslında çok avantajlı çıktık.. Kontra atak futbolu tamamen lehimizeydi, uygula yamadık, rakibin arkasına paslarla veya kanatları daha iyi kullanacakken, ha bire topu gezdirdik, dinlenerek futbol oynadık, gol yediğimiz ana kadar pozisyon da vermedik… Son 10 dakikada görüntü yorgunluk emaresi var, maç bir bitse gibi halimiz vardı.. Maalesef beraberlik golünü yedikten sonra en az 3 tane daha pozisyon yakaladık , canlı bir futbol oynadık, ikinci yarı yapacaklarımızı beraberlikten sonra, son 5 dakikada yaptık , ikinci golü çok erken bulsaydık HEKİMOĞLU hezimet yaşayacaktı, zaman yetmedi.. şimdi insanın sorası geliyor, son 10-15 dakika neredeydiniz…? Başta kendinize, başkana, yönetime ve taraftara yazık değil mi..? Futbol olarak genelde maçın hakkı beraberlikti diyenler ola bilir, fakat son dakika golleri ağır oluyor.. Bundan sonra bu maçı aklınızdan hiç çıkarmayın, deplasmanlarda ve içeride bu maç aklınızda olsun, inşallah ders çıkarırsınız.. 1 puan kazanmadık, 2 puan kaybettik bu maçın faturası YÜZDE YİRMİ TEKNİK HEYETE, YÜZDE SEKSENİ FUTBOLCULARA YAZARLIR.. Yol uzun ilk sekizdeki takımların hiç birinin sıralamadaki yeri garanti değil.. Moral bozmadan, ders çıkararak devam diyoruz.. Başarılar…

  4. hashas69dedi ki:

    en büyük rakibimiz SAKARYA DIR…bu takım halkla bütünleşmeli..trübünler dollmalıdır..

  5. MUSTAFA ŞALCIdedi ki:

    LİGDE OLACAK BUNLAR
    MORAL BOZMAK YOK TEMPO’YA DEVAM…