Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde mağlup oldu

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde mağlup oldu
17 Eylül 2023 17:38 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2023 17:39
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor 3. ligde sezonun ikinci haftasında kendi evinde Büyükçekmece Tepecikspor’a 1-0 mağlup oldu.

Geçtiğimiz sezon 2. ligde zor günler yaşayan ve 3 lige düşmekten kurtulamayan Bayburt Özel İdarespor bu sezona da sıkıntılarla başlamaktan kurtulamadı.

Genç Osman Stadyumunda saat 15.30 da başlayan maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı. İlk 45 dakikada Bayburt Özel İdarespor iki net gol pozisyonundan yararlanamazken, konuk ekip Büyükçekmece Tepecikspor vasat bir futbol sergiledi.

Maçın ikinci 45 dakikasına konuk ekip daha istekli ve atak başlayan taraf oldu. 68. dakikada Bayburt Özel İdarespor2un defansında yaptığı hatayı iyi değerlendiren Cihad Ateş takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda iki takımın atakları gol getirmedi ve maç 1-0 Büyükçekmece Tepecikspor2un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bayburt Özel İdarespor önümüzdeki hafta Cumartesi günü deplasmanda Erbaasporla mücadele edecek.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Veysel gedik dedi ki:

    Gaziantep te yaşıyorum bir Bayburt lú olarak çok üzgünüm takım iyiyken protokol doluydu çünkü para vardı şimdi bakıyorum da bir Allah’ın kulu yok o protokolde istemezler kardeşim bu Bayburt’un gelişmesini ileri gitmesini istemezler çünkü birilerinin tekerlerine çomak sokulurda ondan neyse bir Bayburtlu olarak utanmayanlar bence boşa maça çıkarıp rezil etmeyin o bayburtu direk çekilin ligden daha fazla bizi rezil etmeden

  2. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Bayburt şehir olarak futbolu kaldırabilecek kapasiteye sahip bir şehir değil. Bu gerçek gün gibi önümüzde dururken ısrar etmek, zaman ve enerji kaybından başka birşey getirmez. Oysa bireysel sporlarının başarılarımız (bilek güreşi ve boks) bize yapmamız gereken şeylerin ne olduğunu gösteriyor. Bayburt çocuğu doğuştan güescidir mesela! Şehrimizde neden güreşçi yetistirilmiyor?.. Özellikle güreş Bayburt’ta mutlaka olmalı diye düşünüyorum.

  3. İSMAİL dedi ki:

    Bayburt il özel idare spor başkanı il özel idare genel sekreteri küme düşürecekseniz maçlara çıkmayalım otomotik düşsün veya bu takıma başkanlık yapmayacaksan isteyen insanlara verelim gol yemişiz sen gülüyosun hiçmi bayburtlu gururun yok sahip olmak istemiyorsan sahip olmak isteyen beyenmediginiz insanlara verinde günah keçiliginden kultarın sıf maça bir daha gelmeyeceyimki kötü bir sonuçta gülen başkan yani seni görmemek için gelmeyeceyim bir tane zevkimiz varıdı teşekkür ederim onuda yok ettin yazıklar olsun

  4. Ahmet Okumuş dedi ki:

    Takıma Allah’ın kulu sahip çıkmıyor. Taraftar desen kendi halinde. Evlere şenlik bir basın var. Basın yönetimi ve taraftarı başarı için ateşlemeli. Ama kim kime dumduma. Bu yılda amatör kümeye düşer. O zaman herkes kurtulur. Ama bu Bayburt a yakışmaz. İki yıl üst üste 1 inci lige çıkmak için oynayan takım şimdi yerlerde sürünüyor. Yazık sadece yazık.