Dolar32,9838
Euro35,8532
Altın2.526,78
BİST10.895,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt Özel İdarespor İnegöl’den 1 puanla döndü

Bayburt Özel İdarespor İnegöl’den 1 puanla döndü
3 Nisan 2022 16:08 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2022 16:10
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor deplasmanda mücadele ettiği İnegolspor’la 1-1 berabere kalarak puanını 53’e çıkardı.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 52 puanlı Bayburt Özel İdarespor ile 48 puanlı İnegölspor arasındaki mücadelede gülen taraf olmadı. 

Her iki takımında galibiyet için çıktığı maçta ev sahibi ekip İnegölspor 38. dakikada Ömer Faruk Emeç’in kaydettiği golle 1-0 ne geçti. Aynı zamanda bu gol ilk yarınında skoru oldu.

Maçın ikinci yarısı iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. 57. dakikada ceza sahasında topla buluşan Emre Yalçın’ın pasını iyi değerlendiren İlker Sayan, ceza sahası dışından şık bir vuruşla topu kaleci Gökhan Siverek’in sağından ağlara gönderdi ve beraberliği sağladı 1-1.

59.dakikada Bayburt Özel İdarespor’dan Ali Fuat Okur ikinci sarı kartı görerek oyun dışında kaldı.

10 kişi kalan Bayburt Özel İdarespor kendi sahasına çekilince İnegölspor’un atakları iyice yoğunlaşmaya başladı.

Maçın son yarım saatini 10 kişi oynayan ve iyi mücadele eden Bayburt Özel İdarespor son dakikalarda iyice kendi sahasına çekilerek rakibine gol şansı tanımadı. Maçın 90 dakikası 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bayburt Özel İdarespor 9 Nisan Cumartesi günü Genç Osman Stadyumunda Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

İnegölspor   –   Bayburt Özel İdare Spor  1 – 1

Hekimoğlu Trabzon   –    Sarıyer  2 – 3

Van Spor FK  –  Etimesgut Belediyespor  1 – 2

Somaspor   –   Bodrumspor  1 – 3

Niğde Anadolu FK     –    Sivas Belediyespor    1 – 1

Ergene Velimeşe   –   Sakaryaspor  0 – 6

Diyarbekirspor   –   Turgutluspor  1 – 0

Ankaraspor   –   Çorum FK   1 – 2

Afjet Afyonspor  –   Serik Belediyespor  1 – 0

Adıyaman FK   –   Kahramanmaraşspor  2 – 1

 

 

YORUMLAR

  1. semercilerdedi ki:

    Kanal 16 TV den maçı canlı izledik.. Spiker ve yorumcunun ifadeleri aynen şöyle, Bayburt ayağa topu oynarken , çabuk da çıkamıyor, eğer baskı yapa bilirsek maç farka gider dediler.. Bu maçta (1) kişi eksilmeseydik, kesinlikle, mağlup olurduk, eksik kalmamız kapanmamızı sağladı, mücadele etmeye başladık, maalesef 11 kişi varken bunu sezon başından beri yapamıyoruz. İlk devreyi hatırlayalım , Bayburt da ki maçta onursuzca futbol oynamış yenilmiştik, bugün İnegöl ise bize karşı adam gibi oynadılar galip gelebilirdiler olmadı.. Beraberlikten sonra bir pozisyonumuz var, defansın arasında iki kişiyi geçtik vurmak yerine üçüncü kişiyi de geçmeye çalıştı kaptırdı. Ömer Faruk denen şahıs şut atıyor karavana bu pozisyonları çok çalışarak , şut atmayı öğrenirse belki kaleyi tutturur. Bugün sol taraf biz eksik kalana kadar yol geçen , koridor oldu, Allahtan bir kişi noksan kaldık ta gol yemekten kurtulduk.. Kısaca rakibi hırpalayan, perişan eden bir takım olamadık, bugün 2 puanı resmen bıraktık diyorum..