Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt Özel İdarespor emin adımlarla yoluna devam ediyor

Bayburt Özel İdarespor emin adımlarla yoluna devam ediyor
25 Şubat 2024 16:10
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor deplasmanda mücadele ettiği Ağrıspor’la 1-1 kalarak 1 puanla sahadan ayrıldı.

Saat 14.00 de Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumunda başlayan maçın birinci dakikasında Bayburt Özel İdare Spor görkem Can Güner’in attı golle 1-0 öne geçti.

İki takımında puanlara ihtiyacı olan maçta, ev sahibi ekipten Osman Yıldırım takımı adına beraberliği sağlayan golü kaydetti 1-1. Maçın ilk 45 dakikası ise bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına eşitliği bozmak için çıkan takımların karşılıklı atakları gol getirmeyince takımlar ilk yarıda attıkları gollerle sahadan birer puanla ayrıldılar.

Sezonun ikinci yarısına yeni teknik heyet ve transferlerle başlayan Bayburt Özel İdare Spor, son 6 maçtır yenilgi almadan yoluna devam ediyor.

Ağrıspor deplasmanından aldığı 1 puanla puanını 13 yapan Bayburt Özel İdare Spor 3 Mart Pazar günü kendi evinde Akihsarspor’la karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

 Ağrı 1970 Spor  –   Bayburt Özel İdare Spor   1-1

Büyükçekmece Tepecikspor   –   Fatsa Belediyespor  2-0

Belediye Kütahyaspor   –     Silivrispor  0-0

Darıca Gençlerbirliği    –  Osmaniyespor FK  1-0

Erbaaspor   – Sivas 4 Eylül FAŞ   2-1

Kuşadasıspor    –   Karaköprü Belediyespor  0-0

Akhisarspor   –   1922 Konyaspor   1-0

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Bizi tekrar ümitlendiren kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bu işi başaracaksın inşallah. Gözümüz kulağımız sizde!

  2. Futbol sever dedi ki:

    Aynı tempoyla devam, 3 puan ala bilseydik, 1 puan da iyidir yenilmemek lazım, Erbaa maçı için halen keşke diyoruz. Bu hafta Akhisar maçı 6-9 puanlık maç , rakipte bunu farkında , kafa olarak kim iyi hazırlanırsa bu maçı alır. Avantaj ev sahibi olarak bizde teknik heyete futbolculara ve taraftara başarılar diliyorum..