Dolar 32,5149
Euro 34,7866
Altın 2.418,99
BİST 9.670,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Özel İdarespor Adıyaman’a şans tanımadı

Bayburt Özel İdarespor Adıyaman’a şans tanımadı
5 Aralık 2021 15:23 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2021 15:30
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor ligin 16. haftasında Genç Osman Stadyumunda Adıyaman spor’u 2-1 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde teknik direktör Hakan Yılmaz ile yollarını ayıran Bayburt Özel İdarespor yardımcı antrenörlerin idaresinde Adıyaman karşısına çıktı.

Maça her iki takımda vasat bir futbol oynayarak başladı. Orta saha mücadelesiyle devam eden maçın 24. dakikasında topla buluşan Yunus Emre Yalçın ceza sahasının çaprazından sol ayağıyla kaleye gönderdiği top kaleci Özal Kekliğin solundan ağlara gitti Bayburt Özel İdarespor 1-0 öne geçti.

Beraberlik golü için rakip kalede gol arayan konuk ekip Adıyaman spor’dan Cengizhan Akgün yaklaşık 40 metreden sol ayağıyla kaleye gönderdiği top kaleci Zülküf Özer’in bakışları arasında ağlarla buluştu 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Maçın ikinci yarısı Bayburt Özel İdarespor’un vuruşu ile başladı. İlk yarıdan farklı olmayan bir oyun anlayışını benimseyen iki takımda pas hataları yaşamaya başladı. 48. dakikada köşe vuruşundan gelen topu Uğur Mustafa Türk altı pas içerisinde boş kaleye gönderemedi.

Dakikalar 54’ü gösterdiğinde Bayburt Özel İdarespor ‘dan Sefa Narin sağ taraftan ceza sahasına gönderdiği top kaleci Özal Kekliğin dışarı çıkacağını beklediği top köşeden ağlara gidince ev sahibi ekip ikinci gole kavuştu 2-1.

Adıyamanspor’dan  Ogün Özçiçek 79. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın sonlarına doğru oyun disiplininden kopan Adıyamanspor kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Sarı siyahlılar rakip kalede kurdukları baskılı dakikalarda net pozisyonlardan yararlanamadı ve maçın 90 dakikası Bayburt Özel İdarespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Yardımcı antrenör Taner Aras’ın gözetiminde Adıyaman FK karşısına çıkan ve önemli bir galbiyet elde eden Bayburt Özel İdarespor aldığı galibiyetle puanını 30’a çıkarırken, Adıyaman 10 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 12 Aralık Pazar günü deplasmanda Afjet Afyon sporla karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  2  –  1    Adıyaman FK

Bodrumspor   1  –   1  Hekimoğlu Trabzon

Çorum FK   0  –  1   İnegölspor

Etimesgut Belediyespor   2  –  2   Somaspor

Kahramanmaraşspor   4 –  0  Diyarbekirspor

Sarıyer   2  – 0  Niğde Anadolu FK

Serik Belediyespor 3  –  0  Ergene Velimeşe

Sivas Belediyespor  3  –  4  Afjet Afyonspor

Van Spor FK  2   –    2  Ankaraspor

Turgutluspor     –     Sakaryaspor

 

 

YORUMLAR

  1. Aydın Aydın dedi ki:

    Öncelikle yediğimiz golde kalecinin gözüne sanırım güneş geldi topu göremedi, aynısı rakip kaleci de yaşamış olabilir. Futbolcuları, hocayı, yönetimi eleştirmeden biz seyircileri eleştirmek istiyorum. Takımın paraya ihtiyacı var, karınca kararınca bilete 20 TL verip maç izlememiz gerekirken aman Allah’ ım protokol tribünündekilerin çoğu biletsiz maç izliyor. Taraftarlık bu değil takımda kimin oynayacağına hoca karar verir, biz sürekli “onu al dışarı bunu al dışarı” bağırıyoruz. Böylece futbolcuyu da küstürüyoruz. Emre ŞAHİN bu takımdaki en kaliteli oyunculardan, biraz kalın ve topu çok tutuyor ayağında kabul ama adamın top atacağı boşa kaçan onu anlayan futbolcu yok takımda. Ayrıca taraftar biraz daha coşkulu olmalı, yeri geldiğinde rakibi de hakemi de baskı altına alabilmeli. Takım 18 puan kaybetmiş bunun 10 puanı içeride. Yenildiğimiz takımlar bizim altımızdaki takımlar. Üstümüzdeki 3 takıma da yenilmemişiz. Buradan çıkarılacak sonuç biz her şeye rağmen iyi bir takımız. Şuan önümüzdeki Afyon maçı çok önemli. Bunun için evvela, Afyon’ a kuşatma yapmalıyız seyirci olarak. Belediyenin, valiliğin, özel idarenin desteği ile Afyon’ a seyirci götürmeliyiz. Afyon maçı için prim verecek zengin iş adamlarımız bari maç için ellerine ceplerine atsınlar. Diğer bir mevzu bal ligi temsilcimiz İstanbul Bayburt spor’ a verilen destek kadar 1.lig yolundaki asıl takımımıza da destek vermeliyiz. En sonda yönetimden devre arası hoca ve futbolcu transferi bekliyoruz. Bu grubun favorisi Sakarya spor kabul. Ama emin olun 10 numaramız dönerde 2 kanat beki bir orta saha birde stoper alabilirsek bu takım Sakarya’ yı lig sonuna kadar kovalar.

  2. saray bahçeli dedi ki:

    Tebrikler.. Çok kötü bir futbolla galip geldik. Başkanımız, yardımcı hoca Taner Aras’la devam edeceğiz demiş, uyarıyorum bilgi, kapasite olarak gidenin gerisindeyse kesinlikle devam etme ,daha kalitelisini getir derim..

  3. Hakan dedi ki:

    Ikinci gol şans yanımızdaymış, üstelik rakip son on dakikaya 10 kişi tamamlamış. Adıyaman’ı şansa yenmiş belli ki…Düşme hattındaki takımı dahi bu şekilde yeniyorsan, bir yerlerde büyük bir eksik var demektir.”Altyapı-kurumsallık” diyen hocayı elinde tutamıyorsun, çok daha iyi planın var demektir. Hayırlısı bakalım…

  4. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    ⚽️⚽️⚽️⚽️ TEBRİK’LER ⚽️⚽️⚽️⚽️