Dolar 32,5003
Euro 34,7680
Altın 2.489,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt Özel İdarespor Adıyaman’dan 1 puanla döndü

Bayburt Özel İdarespor Adıyaman’dan 1 puanla döndü
17 Nisan 2022 17:19 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2022 17:20
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor deplasmanda mücadele ettiği Adıyaman FK ile 1- 1 kalarak kendi evinde 1 puanla döndü.

Ev sahibi Adıyaman FK düşme hattından uzaklaşmak için çıktığı maça iyi başlayan taraf oldu.

Dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü eline alan Bayburt Özel İdarespor rakip sahada etkili olmaya başladı.

Adıyaman FK maçın 27 ve 32. dakikalarında yakaladığı gol pozisyonlarını kaleci Zülküf engelledi.

Maçın 45. dakikasında atak geliştiren Bayburt Özel darespor’dan Emre Şahin ceza sahası içerisinde kaleci Türker tarafından düşürülünce maçın hakemi Ferudun Daldaş penaltı noktasını gösterdi.

Topu penaltı noktasına diken Bayburt Özel İdarespor’un golcüsü Tayyip Kanarya’nın penaltı atışını kaleci Türker kurtardı. 

Kaçan penaltı sonrası korner atışı kazanan Bayburt Özel İdarespor sağ kanattan Sefa Narin’in ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen İlker Sayan kafa vuruşuyla topu kaleci Türker’in üzerinden ağlara gönderdi 1-0. Maçın ilk devresi bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. Ev sahibi Adıyaman beraberlik golü için kanatlardan atak geliştirmeye başladı.

63. dakikasında Tayyip Kanarya itirazı nedeniyle hakemden ikinci karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

78. dakikada golün sahibi İlker Sayan kaleci Türker’le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı.

Dakikalar 81’i gösterdiğinde Emin Aytunay’ın ortasında ceza sahası içerisindeki karambolu  iyi değerlendiren Eren Tokat sol ayağıyla topu ağlara göndererek beraberliği sağladı 1-1.

86. dakikada Bayburt Özel İdarespor ‘dan Onur Kolay’ın topu direkten döndü.

Maçın 6 dakikalık uzatma süresinde karşılıklı ataklar yaşanmasına rağmen başka gol olmayınca her iki takımda sahan birer puanla ayrıldılar.

90 dakikası 1-1 biten maçta Bayburt Özel darespor puanını 57’ye Adıyaman FK ise 37’ye çıkardı.

Bayburt Özel darespor  24 Nisan Pazar günü kendi evine Afjet Afyonspor ‘la karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Adıyaman FK –   Bayburt Özel İdare Spor  1 – 1

Afjet Afyonspor  –   Sivas Belediyespor  0 – 1

Ankaraspor    –   Van Spor FK   2 – 2

Diyarbekirspor   –   Kahramanmaraşspor  3 – 0

Ergene Velimeşe  –   Serik Belediyespor  3 – 2

Niğde Anadolu FK     –   Sarıyer   0 – 0

Sakaryaspor  –   Turgutluspor  3 – 0

Somaspor     –   Etimesgut Belediyespor  1 – 2

İnegölspor     –   Çorum FK  1 – 2 

Hekimoğlu Trabzon   –   Bodrumspor   0 – 3

 

YORUMLAR

  1. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Tam kepazelik , Bayburt maçı almamak için teknik heyet , Tayyip kanarya başta olmak üzere , tüm futbolcular elinden geleni yaptı, istisnalar hariç. Bir takım kontra atak futbol oynanasını bilmez mi..? İlker Sayan o golü kaçırmak sana yakışmadı, en zor olanı yaptın ,bir de direkten dönen topumuz var ki, gol olmadı diye sevinenler bile oldu, bu iki atak dışında pozisyonumuz olmazken, Adıyaman gol atsın diye ha bire yardımcı olduk, maçı lütfen mümkünse tekrar izleyin. Sporcu ahlakı olarak ta sahada çok zayıftık, sahada futbolcuların hepsi, yönetimiz üzerinde , bunu da hissettirdiler..3 ligden beri söyleriz maç kaybede bilirsin, fakat gereksiz sarı ve kırmızı kart, yönetimi ve futbolcu arkadaşlarını sabote etmektir, ekmeğiyle oynamaktır dedik, bugün Tayyip Kanarya sahada uyguladı, ihanete öncülük etti, onun gibi düşünenlerde varsa yazıklar olsun ne diyelim. T. Kanaryanın ,kenti en erken terk eden olması en büyük dileğimdir.. Bu haftada Veysel Eroğlu beyin takımı ,Afyonla oynuyoruz, sonuç ne olur…? hatırlayalım bizi döverek, cırlatarak yenmişlerdi.. Gelecek sezon için başarılar diliyorum…