Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt Körfez Ağası Olarak Döndü

Bayburt Körfez Ağası Olarak Döndü
30 Ağustos 2015 18:30 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2015 10:28
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor ligin ikinci maçında deplasmanda Körfez İskenderunspor’u 1-0 yenerek önemli bir 3 puan alarak evine döndü.

5 Temmuz stadyumunda 16.30 da başlayan ve Mersin bölgesinden Uğurcan Tozlu’nun yönettiği maça iyi başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakibi Körfez İskenderunspor’a göre iyi futbol oynayan ve topa sahip olan taraf Bayburt ekibi oldu. 3. dakikada gol pozisyonuna giren ev sahibi ataktan yararlanamadı. Bu dakikadan sonra oyuna hakim olan ve gol pozisyonları üreten Bayburt Grup Özel İdare Spor ilk yarıda girdiği 5 net pozisyondan yararlanamadı. Son vuruşlarda başarısız ve şanssız olan Bayburt Grup maçın ilk devresini gol atamadı ve her iki takımda soyunma odasına 0-0 lık neticeyle gitti.

Çevre illerden 10 Bayburt taraftarının geldiği maçta ev sahibi ekibin yaklaşık 200 taraftarı tribünlerde takımlarını desteklediler. Maçın ikinci devresine yine iyi başlayan taraf Bayburt Grup Özel İdare Spor. Rakip Körfez İskenderunspor Bayburt ekibini orta sahada karşılamaya ve kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Üst üste gol pozisyonları üreten Bayburt Grup Özel İdare Spor aradığı gole Hüseyin Emrenin 88. dakikada attığı golle kavuştu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bayburt ekibi önemli bir 3 puanla deplasmandan ayrılmış oldu.

Deplasmandan 3 puan alarak puanını 6 yapan ve gurup liderliğine yükselen Bayburt Grup Özel İdare Spor 06.09.2015 Pazar günü Genç Osman Stadyumunda Dersim Spor’u konuk edecek.

Haftanın maç sonuçları

Körfez İskenderunspor   0 – 1   Bayburt Grup Özel İdare

Dersimspor   0 – 0   24 Erzincanspor

Manavgatspor 2 – 1 ÇorumBelediye spor

Dardenel spor 1 – 0 VanBBSK

Darıca Gençlerbirliği 1 – 2 NiğdeBelediyespor

TavşanlıLinyitspor 1 – 1 Kastamonu spor 1966

Beylerbeyi spor 1-0 Gölcükspor

Sandıklıspor 0 – 2 BergamaBelediye spor

Çatalca spor 0 – 0 Batman Petrol spor

Not:Spor sayfasından puan durumuna bakabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.