Dolar 32,2059
Euro 35,0250
Altın 2.529,33
BİST 10.703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 20°C
Az Bulutlu
Bayburt
20°C
Az Bulutlu
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 15°C

Bayburt il protokolünden İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya ziyaret

Bayburt il protokolünden İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya ziyaret
9 Mayıs 2024 08:51
A+
A-

Bayburt il protokolü, Ankara’da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek, Bayburt’ta yapılacak projeler hakkında istişarede bulundular.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt İl Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin ve AK Parti İl Başkanı Turgut Çalışkan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Bayburt’ta ilgili yapılacak projelerin konuşulduğu ziyarette, Vali Eldivan ve beraberindeki heyet Bakan Yerlikaya’ya misafirperverliğinden dolayı şükranlarını sundular.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Gölbaşından dedi ki:

    Allah rızası için Bayburt için artık güzel şeyler yapmanın zamanı gelmedi mi daha. Bayburt bu hükümete ve Erdoğan a hep en güçlü desteği verdi. Verdi de ne oldu. Ama artık Bayburt un ve Bayburtlu nun yüzünü güldürecek yatırımlar ve projeler geliştirmeli. Yoksa Bayburt ile öteki iller arasındaki makas her geçen gün açılıyor. Gelişmişlikle ilgili açıklanan her veri de artık sonuncu olmak istemiyoruz.

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Sayın heyetimiz, Ulaştırma,Turizm, Spor,Çevre Şehircilk v.s. değilde (!) niye İç işleri bakanlığı ?.Bu kentin en büyük sorunu (İMARI,MİMARİ, ÇİRKİN YAPILAŞMASIDIR) maalesef, Türkiyenin en çirkin imar ve trafik kirliliğine sahibiz..
    Belediyesi,üniversitesi,ticaret,esnaf odası, içeride,dışarıda yetişmiş insan gücümüz ,STK’lar ve basınımız derhal kenti yönetecek ortak akıl oluşturmalı, iç işleri bakanlığını ziyareti küçümsemiyorum, bu görüntü iş yapıyoruz diye, kuru bir görüşmeden ibaret olduğuna inanıyorum ve fotoğraflarda kalacaktır.. Bu heyet daha güçlü olmalıydı (!) çok eksiği var.. Şimdi samimiyseniz, İç işleri bakanlığıyla ve heyet arasında görüşülen projeler derhal topluma, basına açıklanmalıdır.. Saygılarımla..