Dolar32,9449
Euro35,7631
Altın2.529,53
BİST10.891,42
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 23°C
Az Bulutlu
Bayburt
23°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal24°C

Bayburt Grup’tan 2 İmza Daha

Bayburt Grup’tan 2 İmza Daha
13 Ocak 2016 21:27 | Son Güncellenme: 14 Ocak 2016 21:17
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulübü 2 futbolcuyla daha anlaşma sağladı.

Bayburt Grup Özel İdare Spor tesislerinde takıma yeni katılan 2 futbolcunun imza töreninde konuşan Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk; Bu futbolculardan ayrı 3 yeni transfer daha yapmıştık. Böylece ihtiyacımız olan bölgelere transfer komitemizin ve teknik ekibimizin çalışmaları neticesinde transferleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

İkinci devre ilk maçında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten Şentürk, ” ikinci devre maçları başlamadan önce takıma 3 yeni futbolcu takviyesi yapmıştık, şimdi ise Büyükşehir Belediye Erzurum Spordan Forvet Oltan Karakullukçu ve Kemer Spor 2003 ‘den savunma Oyuncusu Sergen Yılmaz ile 1,5 yıllık sözleşmeler imzalayarak 5 yeni futbolcuyu kadromuza kazandırmış bulunuyoruz. Bundan sonra eğer takıma transfer ihtiyacı gerekirse onu da gerçekleştireceğiz. Amacımız gurupta Play- Of’a kalmaktır. Bunu da birlikte ve güçlü olduğumuz taktirde başaracak güçteyiz” dedi.

Bayburt Grup'dan iki İmza Daha

 

YORUMLAR

  1. hazardedi ki:

    playofu geçtik bu takım bu sene kümede kalsın biz başka bişey istemiyoruz