Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
BİST 9.800,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Grup Sezonun İlk Maçına Hazır

Bayburt Grup Sezonun İlk Maçına Hazır
20 Ağustos 2015 17:20 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2015 19:32
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor 2015-2016 futbol sezonunun ilk maçına Genç Osman Statyumunda Beylerbeyi spor’u ağırlayarak çıkıyor.

23 Ağustos Pazar günü saat 16.30 da taraftarının desteğini arkasına alarak Beylerbeyi spor karşısına çıkacak olan Bayburt Grup Özel İdare Spor’da hedef 3 puan. Bu sezon Spor Toto 3. Lig 3. gurupta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Spor ‘un teknik direktörü Erkal İşkar, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ligdeki ilk maçın önemli olduğunu belirterek şunları söyledi; Erkal İşkar: “ Bundan sonra mazeretimiz yok. nasıl başlarsak öyle gider düsturunu benimseyen bir yapıya sahibim. Bu yüzden sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarında üzerine düşeni yapmakta bir hayli hevesli olduğunu biliyorum. İnşallah bu sene onlarında desteğiyle hedeflediğimiz noktaya geleceğiz”  dedi.

Sezonun ilk maçında seyirciler için tribün değişikliği yapıldı. Pazar günü oynanacak olan Bayburt Grup Özel İdare Spor – Beylerbeyi spor karşılaşmasını taraftarlar yapılan yeni tribünde ve kale arkasındaki portatif tribünde izleyecekler.Geçen sezon kullanılan eski tribün bu maçta taraftara açılmayacak.

Bayburt Grup Özel İdare Spor Beylerbeyi Spor maç bilet fiyatları

Yeni tribün bilet fiyatı 5 TL

Kale arkası bilet fiyatı 1 TL

YORUMLAR

  1. Gerçek Taraftar dedi ki:

    Yeni türbinde rahat maç seyretmek istiyoruz,taraftar gurupları eski türbinde kalmalı
    yeni türbinlerin ahengini bozar..Bizden söylemesi, küfürler devam etmemelidir.

  2. murat ali dedi ki:

    taraftar gruplarına eskı trübunler bırakılabılır…yenı trubundekı seyırcılerde oturup cok rahat mac ızlyeebılırler..

  3. yeter dedi ki:

    koca türbünü kadın ve çocuklara ayırmak saçma bi düşünce hadi eski türbün deseniz neysede o söylediğiniz saçma

  4. Osman dedi ki:

    Yapılan tüm transfer’leri tek bir sayfa halinde paylaşırmısınız bu gitti bukadara bu geldi bukadara şu takımdan şu takıma gibi. Şimdiden teşekkür ediyorum.

  5. Gürsel Karapınar dedi ki:

    Önerim, Taraftar eski türbinde kalsın ,yeni türbinlerin bir kenarı
    ANNELERE ve ÇOCUKLARA ücretsiz olsun diyorum…Bu organizasyon
    bir çok ilde var, başarılı da olundu ,kötü tezahüratın önüne geçilmiş
    olur….Bekleyip , görelim…..