Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt Devlet Hastanesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara hizmet veriyor

Bayburt Devlet Hastanesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara hizmet veriyor
4 Ocak 2024 22:48
A+
A-

Bayburt Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen fonksiyonel ve estetik burun ameliyatı (rinoplasti) operasyonu ve diz protezi uygulamasında başarılı hizmetler veriliyor.

Hastanede görev yapan Kulak Burun Boğaz hastalıkları bölümü doktorlarından Opr.Dr Erhan Uzun tarafından fonksiyonel ve estetik rinoplasti operasyonları başarıyla gerçekleştiriliyor. Bayburt başta olmak üzere Türkiye’nin yaklaşık otuz farklı ilinden gelen hastalar, estetik burun ameliyatı için Bayburt Devlet hastanesini tercih ediyor.

Ayrıca Hastanede Ortopedi ve Travmatoloji doktorlarından Uzm.Dr. Ünal Saraç tarafından diz protezi uygulamasında önemli başarılara imza atılıyor. Özelikle yaşlı hastaların dizlerinde ileri derecede oluşan kireçleme nedeniyle başlayan yürüme kısıtlaması ve ciddi ağrıların giderilmesi için cerrahi işlemle diz protezi uygulaması başarıyla gerçekleştirilerek  hastalar kısa sürede sağlığına kavuşturuluyor.

 

 

YORUMLAR

  1. Adem yakut dedi ki:

    Dr Ünal Saraç hocaya çok Teşekkür ederim sayesinde çok hastamız sağlığına kavuştu başarılarının devamını dilerim

  2. MTK dedi ki:

    Ortopedi doktorumuzu tebrik ederim. Allah razı olsun. sorunu yerinde çözmüş. kolaycılığa kaçıp çevre illere sevk etmemiş. umarım diğer doktorlara örnek olur.

  3. Özgür Aydın dedi ki:

    Çevre illere gitmeyelim de hastaneye bırak gelmesede olur

  4. Üsame Durmuş dedi ki:

    Hastahaneyi bu şekilde şifahaneye dönüştüren doktorlarımıza bu milletin sevgisi helal olsun.Bu milletin sevgisi büyüktür.Ne mutlu bu milletin sevgisini en büyük rütbe,makam bilenlere.Bu başarı milleti Trabzon,Erzurum yollarında süründürenlere örnek olsun.Hastanenin teknolojik ve diğer imkanları kısıtlı olabilir ama çok basit sebeplerden dolayı insanların sevk edildiklerini biliyoruz,yaşadık.

  5. esnaf dedi ki:

    MAŞALLAH ALLAH BÖYLE DOKTORLARIN SAYISINI ARTIRSIN İNŞALLAH.