Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 21°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
21°C
Hafif Yağmurlu
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Bayburt Belediyesi’ne Altın Madalya Beratı verildi

Bayburt Belediyesi’ne Altın Madalya Beratı verildi
22 Ocak 2024 14:53
A+
A-

Bayburt Belediyesi’ne Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na verdiği desteklerden dolayı Altın Madalya Beratı verildi.

Berat Bayburt Valiliği makamında düzenlenen törenle Bayburt Valisi Mustafa Eldivan tarafından Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye takdim edildi.

Berat takdiminin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Pekmezci “ Mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bizler için çok önemli. Kahraman Mehmetçiklerimiz bizlerin birer can parçası. Onların ayağına taş değse bizlerin yüreği kanar. Bunun içindir ki kurumlar ve vatandaşlar olarak onlara desteğimizi hiçbir zaman esirgememeliyiz. Bizde Bayburt Belediyesi olarak amacı ve gayesi kahraman ordumuzun savaş gücünün artırılması olan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfımıza destekte bulunmuştuk. Vakıf yönetimi de bizleri unutmayarak her zaman belediyemizin en güzel köşesinde onurla ve gururla bulunduracağımız Altın Madalya Beratı’nı Sayın Valimiz aracılığıyla tarafımıza tevdi ettiler. Çok mutlu olduk. Bizler her zaman Mehmetçiğimizin duacısıyız. Rabbimiz kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin.” Diye konuştu.

Vali Eldivan ise bu duyarlılığından dolayı Başkan Hükmü Pekmezci’ye teşekkür ederek tebriklerini iletti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Kocaeli dedi ki:

    Bayburt 2 yıl önce arkadaşlarımla tesadüfen uğradım harika insanların yaşadığı şehir. Size madalya yakışır bence kendinizi bozmadığınız için daha çok madalya hak ediyor sunuz

  2. Muhammet cebeoğlu dedi ki:

    Bayburt belediye başkanı sayın hükmü pekmezciyi tebrik ederim başarılarının devamını temenni ediyorum