Bayburt Kahveciler, Otelciler ve Lokantacılar Odası, Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde örnek bir vefa buluşmasına imza attı. Geçmiş dönemlerde oda başkanlığı görevini yürüten isimleri evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret eden heyet, esnaf teşkilatına sunulan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Gerçekleştirilen anlamlı ziyaretlerde, Bayburt Kahveciler, Otelciler ve Lokantacılar Odası Başkanı İbrahim Pekmezci’ye, Ticaret İl Müdürü Fatma Karakaya ve Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yunus Çil eşlik etti. Heyet, eski oda başkanları Bayram Durmuş, Lütfü Bölen ve Vural Karakum’u ziyaret ederek kentin esnaf kültürüne kattıkları değerler dolayısıyla minnettarlıklarını dile getirdi.
“Tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz”
Ziyaretler sırasında konuşan Oda Başkanı İbrahim Pekmezci, geçmişte bu görevi üstlenen isimlerin bayrağı bugünlere taşıdığını vurgulayarak, eski başkanlar; Bayram Durmuş, Lütfü Bölen ve Vural Karakum’a emekleri için teşekkür ederken, oda yönetimi olarak her zaman eski başkanların tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceklerini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: