Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
BİST 9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Zabıta Ekipleri Toplu Ulaşım Denetimlerini Artırdı

Zabıta Ekipleri Toplu Ulaşım Denetimlerini Artırdı
29 Kasım 2019 16:50
A+
A-

Bayburt Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.

Şehir içi toplu ulaşım saplayan dolmuş ve özel halk otobüslerinin durdurularak kontrol edildiği denetimde araçların temizliği, ayakta fazla yolcu alınıp alınmadığı gibi kurallara dikkat edildi.

Gerekli şartlara uymayan araç sürücülerine uyarılarda bulunularak eksikliklerin düzeltilmemesi halinde cezai işlem uygulanacağı ifade edildi. Zabıta ekipleri, denetimlerine belirli periyotlarla devam edecek.

YORUMLAR

  1. ahmet dedi ki:

    İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen. sabah 10 – 11 de dolmuş denetimi. zaten araçlar boş. akşam 5 – 6 da yapsalar ya görsünler dolu mu boş mu. ayrıca yöneticiler de biliyor neyin ne olduğunu. insanlarla dalga geçer gibi denetim yapıyorlar. Madem denetim yapıldı. 15 koltuğu olan araçların söktürdüler mi koltuklarını acaba. yasal olarak 13+1 koltuk olması lazım iken bir çoğu 14+1 kapasiteli. hadi onu geçtik her gün tıklım tıklım gidiyor dolmuşlar. hani denetim ne oldu.

    Bırakın ALLAH aşkına insanlarla dalga geçmeyi. Bizim insanımız da sağ olsun balık istifi yolculuk yapmayı çok sever. bir tanesi çıkıp şikayet etmez.