Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Yüzme Havuzu İlgisizlikten Çürümeye Başladı

24 Haziran 2015 23:10 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2015 15:22
A+
A-

Bayburt Belediyesine ait olan ve 2002 yılında yapılan Yarı olimpik Yüzme Havuzu yıllardır atıl ve bakımsız bir şekilde beklemekten çürümeye başladı.

Bayburt’ta 2002 yılında ilk kez faaliyete başlayan ve ilerleyen yıllarda atıl duruma getirilen havuz, ilgisizlik nedeniyle virane görüntülerden kurtulamadığı gibi son yıllarda ise camları kırılmış ve bazı yerleri de çürümeye başlamış durumdadır.

Yeni şehir parkının kullanım alanı içerisinde bulunan havuzun görüntüleri, piknik alanına giden ve söz konusu görüntülerden rahatsız olan vatandaşların dikkatini ve tepkisini çekiyor. Havuzun yıllardır üvey evlat muamelesi gördüğünü ifade eden bir çok vatandaş, havuzun yıkılmasını veya atıl durumdan kurtarılarak belediyenin düğün salonu haline dönüştürülerek hizmete sunulmasını talep ediyorlar.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=v5ASezEyUbE

YORUMLAR

  1. vatandaş dedi ki:

    TrajiKomedi bir görüntü..Adama sorarlar
    (artık soruları sorumlular kendileri kendilerine sorsun onlar daha iyi bilirler)

  2. bihemta dedi ki:

    burası havuz kısmı doldurulursa çok mükemmel bir düğün salonu olur . günlük 2 bin liradan kiraya ver belediyeye tonla gelir. ama bizim yöneticilerimizde o kafa nerede ancak sağda solda resim çekilsinler.

  3. giray dedi ki:

    bayburttan çıkalı 20 sene oldu, biz daha çocukken de bu tür sahipsizlik ve kendi malımıza zarar vermeler vardı, hala var… yazık demekki o topraklardaki insanların geninde var

  4. serkan dedi ki:

    belediye buraya bana versin ben buraya tavuk üretim cifliği yapım ama vermezler onlar vermektense yıkmayı tercih ederler

  5. Abdullah dedi ki:

    Tamam ihmalkârlık söz konusu. Peki şu camları kıranlara ne demeli…?
    Yani bu biz olmamalı… Çocuk dahi olsa bunlar insan işi değildir…
    Her boş yeri, sahipsiz camları, parklardaki lambaları, hatta şehrin ortasında ki (Çoruh Kenarı) parkların park lambalarını kıranlara ne demeli?…

  6. Suat dedi ki:

    Bayburt”ta yapılan hangi işin devamı geliyor ki ? Bina yaparlar sıvalı kalır yıllarca bekler öle. yol yaparlar 2 gün sonra patlatırlar neymiş dogalgaz vs. gecıyomus nie ozaman oraya yaptın calısmayı… havuzuda bu sekilde bıraktılar diğer havuzun ömrü ne kadar mrak ediyorum.!

  7. mustafa69 dedi ki:

    hayvan barınağı yapılabilir boş durmasından iyidir.

  8. yaşar dedi ki:

    Yapmak için tonlarca para harca emek ver işte sonuç bu yazık vallahi çok yazık bu nasıl idarecilik bu nasıl yöneticilik ve bu nasıl bir ihmarkarlık anlamak imkansız. Tekrar tekrar çok yazık yöneticilere ilanen duyurulur.