Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Yunus Emre Purut’un İmza Gününe Yoğun İlgi…

Yunus Emre Purut’un İmza Gününe Yoğun İlgi…
5 Mayıs 2015 09:56 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2015 09:32
A+
A-

Bayburtlu Doktor, Yunus Emre Purut, Duygu ve düşüncelerini paylaştığı “ Sana Seni Anlattım ” şiir kitabının tanıtım ve  imza gününde okuyucuları ile buluştu.

Bayburt Belediyesi’nin katkılarıyla doktor  ve şair Yunus Emre Purut’un  “ Sana Seni Anlattım ” isimli şiir kitabının tanıtım ve imza günü Purut Kitabevinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Purut Kitapevinde gerçekleşen imza gününde, Dr. Yunus Emre Purut duygularını şöyle ifade etti: ” Kitabımın her basamağında  desteğini   hep yanımda hissettiğim aileme ve özellikle  babama çok çok teşekkür etmek istiyorum. Bu imza gününde beni yalnız bırakmayan eş ve dost, hemşerilerime ayrıca teşekkür ediyorum. Bayburt’un Kültürel faaliyetlerine katkı sundumsa ne mutlu bana. Yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Evladının başarısından gurur duyduğunu belirten Güven Purut  ise: “Bayburt’un yetiştirdiği genç ve başarılı doktorumuzun, Kadın doğum uzmanımızın, Bayburt Edebiyatımıza katkısı bizi onura etti. İmza günü başladıktan iki saat geçmesine rağmen, yaklaşık 250-300 kişi imzalı kitabı almak için, Kitabevimize geldiler. Gösterilen yoğun ilgi için katılımcılara çok teşekkür ediyor, oğlumun bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.1 2

YORUMLAR

  1. savaş KARABULUT dedi ki:

    Tıp mesleğiniz yanısıra şair ve yazar kimlığiniz bizleri
    fazlasıyla memnun etmiştir. Her iki alanda da çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

  2. Ragıp dedi ki:

    Tebrikler Doktor bey başarılarının devamını bekliyoruz. Allah’a emanet ol.