Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Yeşilyurt Köyünde Kurcakol Cami ibadete açıldı

Yeşilyurt Köyünde Kurcakol Cami ibadete açıldı
4 Kasım 2021 11:08 | Son Güncellenme: 5 Kasım 2021 12:10
A+
A-

Bayburt’un merkeze bağlı Yeşilyurt köyü Kurucakol mahallesinde yapımı tamamlanan Kurucakol Cami’nin açılışı gerçekleştirildi.

Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı ile protokol mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açılışta mevlid okunup dua edildi. 

Vali Epcim, yapımına 5 ay önce başlanan caminin tamamlanarak ibadete açıldığını ifade etti. Yapımına destekleriyle katkı sunan hayırseverlere ve vatandaşlara teşekkür eden Vali Epcim, “Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bayburt gibi iklim şartlarının çok müsait olmadığı bir yerde kısa zamanda böyle bir camiyi yapmak bizleri oldukça mutlu etti.” dedi.

Bayburt’un her noktasında daha güzel yatırımlarla iyi yerlere gelmeyi temenni eden Vali Epcim, caminin yapımına destek olanlara teşekkürlerini yineledi.

Belediye Başkanı Pekmezci de caminin yapılışına destek veren hayırsevelere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde caminin açılışı gerçekleştirildi.

 

 

 

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    ALLAH KABUL ETSİN YARDIM SEVERLERDEN…