Dolar 32,5107
Euro 34,7339
Altın 2.488,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Yeni İl Başkanı Yumak’tan İddialı Açıklamalar

Yeni İl Başkanı Yumak’tan İddialı Açıklamalar
18 Eylül 2017 19:25 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2017 07:49
A+
A-

AK Parti Bayburt İl başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti ve yeni İl Başkanı Fatih Yumak görevine başlarken iddialı açıklamalar yaptı.

Devir teslim törenine, AK Parti Bayburt il başkanlığını vekaleten yürüten Mehmet Kaymak, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Meclis eski başkanı Raci Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, ilçe ve belde teşkilatı yöneticileri kadın kolları teşkilatı ve partililer katıldı.

Tören öncesi  İl Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve Belediye Başkanı Mete Memiş birer konuşma yaparak hem özeleştiri yaptılar hemde birlik ve beraberlik mesajı verdiler.  

Günün 24 saati hizmet aşkıyla görev yapacağını belirten Fatih Yumak’ın yaptığı konuşma şöyle;

“Malum olduğu üzere AK Parti İl Bayburt Başkanlığı görevi Büyük Türkiye’nin mimarı liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin yüksek takdirleriyle tarafıma tevdi edilmiştir. Ben bu vesile ile bir kez daha zat-ı alilerine beni bu kutlu göreve layık gördükleri için sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Kendilerinin yol arkadaşı olmaktan her zaman, her yerde her şartta ve her konumda büyük bir onur duydum. Her türlü makam gelip geçicidir ve bir emanettir. Bizler için önemli olan bu kutlu davada bir nefer olmaktır.

Bugün burada kutlu yürüyüşte Bayburt İl Başkanlığı bayrağını teslim alıyoruz. Hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ‘ak’ bayrağı en yükseğe çıkarmaktır. Ak bayrağı bugüne kadar büyük bir başarıyla getirerek bize teslim eden başta Hakan Kobal başkanım olmak üzere il teşkilatımızın kurucularından, partimizde bugüne kadar görev yapmış il, ilçe ve belde başkanlarımıza, yöneticilerimize, partimizin her kademesinde görev almış herkese, parti çalışanlarımıza, parti üyelerimize kadar herkese ifa ettikleri görev ve gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu kutlu davadaki başarımız teşkilatımızın başkanından üyesine kadar birlik, beraberlik ruhu içerisinde hareket etmesinden tek vücut olmasından kaynaklanmaktadır. Sen, ben, o yok biz varız. O yüzden liderimiz, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her zaman ifade ettiği gibi ‘Bir olacağız, iri olacağız ve her zaman diri olacağız.’

Vatandaşlarımızla birebir, yüz yüze iletişim halinde olacağız

Malumunuz olduğu üzere önümüzde 2019 yılı seçimleri var. Önümüzde zorlu bir süreç var, Bayburt İl Teşkilatı olarak bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerden anlımızın akıyla, Türkiye’de ilk üç il arasında çıktık. Bu çıtayı aşağı çekmeden daha da üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bunun için başta gençlik ve kadın kollarımız olmak üzere tüm teşkilatımız el ele vererek, gece gündüz demeden, terimizin son damlasını akıtana kadar çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kadınların ve gençlerin sahip çıkmadığı bir hareketin geleceğinin olmayacağını söylüyor. Kadınlarımız ve gençlerimiz teşkilatımızda en aktif şekilde yer alacak, bütün çalışmalarımızda ön planda olacaktır.

Göreve başlar başlamaz bütün parti üyelerimize cep telefon numaramı mesaj atarak günün 24 saati bana ulaşabileceklerini söyledim. Partimizin başarısını artırarak devam ettirmesi için tabanımızla ve halkımızla iletişim çok önemlidir. Arkadaşlar biz teşkilat yöneticileri olarak sürekli hareket halinde olmak zorundayız. Vatandaşlarımızla birebir, yüz yüze iletişim halinde olacağız. İlk sınavımız olacak olan 2019 seçimlerine kadar Bayburt’ta Allah’ın izni ile çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.

Bayburt’umuz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız

Dünyada mazlumlar büyük çileler çekmektedirler. Özellikle İslam dünyası yaşadığı zulümlerle kan ağlamaktadır. Dünya mazlumlarına kucak açan, el uzatan, onların sesi ve yüreği olan tek ülke Türkiye ve dünya lideri de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendileri bugün mazlumların, ezilenlerin gür sesi olmuştur. Evet, yükümüz ağır, sorumluluğumuz fazladır. Bu yüzden AK Parti Bayburt İl Teşkilatının başarısı sadece Bayburtumuzu ve Türkiyemizi değil dünya mazlumlarını ilgilendirmektedir.

Bugün burada bizler Ak Parti Bayburt İl Teşkilatı olarak liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye çıkmış oldukları Büyük Türkiye yolunda, göstermiş oldukları 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda, aldığımız dava adamlığı şuurunu kendimize düstur edinerek, Bayburtumuz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, durmadan, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden çalışacağımıza söz veriyoruz.

Durmak yok, yola devam…

Rabbim bu Kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin.”

Törende yapılan konuşmaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=DVZ6QKETzO8

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.