Dolar 32,5675
Euro 34,6955
Altın 2.503,75
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Yeni Hükümet Konağını İlk Kez Böyle İzleyeceksiniz

Yeni Hükümet Konağını İlk Kez Böyle İzleyeceksiniz
29 Aralık 2019 23:37 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2019 23:41
A+
A-

Bayburt’ta Genç Osman Mahallesinde 2018 yılında yapımına başlanan ve inşaatının yüzde 97’si tamamlanan Yeni Hükümet Konağının iç bölümündeki çalışmalar tamamlanmak üzere.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) aracılığı ile yüklenici firmaya yaptırılan hükümet konağının yüzde 97 si tamamlanmış durumda. Dış cephe mimarisi görüntüsüyle şehir girişinde en fazla dikkat çeken bina özelliğine sahip olan yeni valilik konağının iç bölümünde devam eden çalışmalarda sona doğru gelindi.

Bulunduğu mevki gereği her gün binlerce insanın çevresinden geçtiği ve dış yüzeyinde Selçuklu dönemine ait motiflerin yer aldığı Valilik Hükümet Konağının Bayburt’a yakışır bir görüntüye kavuşmuş olması geleceğe yönelik yapılacak olan yeni kamu binalarına da örnek olması bekleniyor.

En geç bir ay içerisinde yüklenici firma tarafından teslim edilecek olan Yeni binanın 2020 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Dış cephesi tamamlandıktan sonra drone çekimi ile görüntülenen Hükümet Konağının görüntülerini ilk kez izlemiş olacaksınız.

https://www.youtube.com/watch?v=ATggQxBDyYU

YORUMLAR

  1. Bayburt Ahalisi dedi ki:

    O KADAR MEMURUN ARABASI, GELEN VATANDAŞIN ARACI NEREYE KONULACAK ??? :)))

  2. Şeherli dedi ki:

    Yapmışken iki kat daha fazla yapılsa daha iyi olurdu..yarın bir gün yine bina lazım olacak

  3. Kendinize gelince en iyisi dedi ki:

    Gerçekten kısa sürede çok güzel tasarlanmış ve yapılmış. Diyecek bişe yok belediye ve valilik kendine gelince en iyisi ve en güzeli en kısa sürede hazır. Ama kale ne halde kaç senedir? Çoruh ne halde kaç senedir? Yalandan çoruha paraları döküyor duruyorsunuz. Şehirde bı yeşillik olarak vilayet ormanı varken ne yapıyorsunuz şehir parkındaki ağaçları kesmeye devam edin. Rabia Kadıoğlu ndaki ağaçları kesip yalandan kuru ağaç dikmenize ne demeli. Kendinize gelince en iyisi tabi hükümet konağı isterse dünyanın en iyi sarayı olsun BAYBURT ne kazanacak ? BEN SOYLEYEYİM YİNE BAYBURT GÖÇ VERECEK YİNE KAYBEDECEK #yeterartikbayburtasahipçıkın

  4. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun, dış görünüş itibarı ile güzel proje, ALLAH Devlete zeval vermesin.
    Lakin yeri itibarı ile yapılırken uygun değil idi, yapacak bir şey yok, eski Polis Okulu binası gibi sağlam binayı yıkın diyecek halimiz yok