Bayburt şehir merkezinden çıkış yollarından birisi olan Esentepe Mahallesi kışla çeşmesi mevkinde bulunan köprü kavşağı yanyol çıkışı araç trafiğine açıldı.
Yapımı devam eden ve kış şartları başlamadan yapımı tamamlanan araç trafiğine açılan yanyol, bundan böyle şehir merkezinden Trabzon ve Devlet Hastanesi istikametine çıkışlarda önemli derecede araç trafiğini rahatlatmış olacak. Diğer taraftan Trabzon istikametinden Bayburt şehir merkezine giriş sağlayacak diğer yanyol için etüt çalışmaları Karayolları tarafından devam ediyor.
Diğer taraftan Bayburt Üniversitesi Meslek Yüksek okulu ile Otogar arasında yapımı tamamlanan yaya üst geçit ulaşıma açıldı. Söz konusu üst geçit tamamlandığı günden buyana takip edildiği süre içerisinde hiç bir yaya tarafından kullanılmaması dikkat çekti.
https://www.youtube.com/watch?v=sCL4gJUNPX8