Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Veysel Akbaş, Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Resmen Açıkladı

Veysel Akbaş, Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Resmen Açıkladı
19 Şubat 2015 21:15 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2015 23:09
A+
A-

Bayburt Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığı için Veysel Akbaş teşkilat binasında resmen aday adaylığını açıkladı.

İl Başkanı Hakan Kobal, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ,Kadın Kolları Başkanı Müge Köse ve partililerin hazır bulunduğu il teşkilatı binasında aday adaylığını resmen açıklayan Veysel Akbaş konuşmasında şunları söyledi;

“Sayın İl Başkanım, kıymetli dava arkadaşlarım, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, hanımefendiler, beyefendiler, aziz dostlarım, değerli basın mensubu arkadaşlarım hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyor toplantımızın hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Yaklaşık 1 aydır Ankara’da İstanbul’da ve Bayburt’ta dostlarımız ve siyasi büyüklerimizle istişarelerimizi yaparak karar vermiş bulunmaktayız. Bugün burada 25. dönem milletvekilliği aday adaylığımızı ilan etmek için toplanmış bulunmaktayız. Davetimize yoğun katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Bugüne kadar hizmet eden vekillerimize bir kez daha hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor hizmet yarışında bende varım diyen akyürekli aday adayı kardeşlerime bu yarışta başarılar diliyorum.

Sizler bizleri tanıyorsunuz çünkü biz 35 yıldır bu şehirde yaşıyoruz bu şehrin problemlerini biliyoruz. Çünkü biz siyasetin her kademesinde varız ve sivil toplum örgütlerimizde üzerimize düşen her hizmete koşuyoruz. Siyasette ve sivil toplum kuruluşlarında dün vardık bugünde varız yarında var olacağız. Çünkü biz milletimizin duası Allahın rızası için varız ve hep var olacağız. Daha büyük hizmetler için bilgi birikim ve projelerimizi sizler biliyorsunuz bizlerde inşallah seçilip ak hizmetleri bu şehre kazandırmaya devam edeceğiz. Siyasetin içinde var olmanın avantajlarını kullanıp Ankara’da üst düzey yöneticilerle olan dostluklarımızı Bayburt’a hizmete dönüşmesini sağlayacağız.

AK Parti artık siyasi bir parti olmanın ötesine geçmiş bir dava olmuştur. Medeniyetimizin en görkemli örneklerini geçmişimizden güç alarak bugüne taşımanın gayretinde olacağız. Medeniyet tasavvurunda söz söyleme yeteneği olmayanların siyasette var olması düşünülemez.

Siyaset dün ile bugünü bağlayan tarihten almış olduğu ilhamla bilgi birikim ve deneyimini bugüne taşımanın adıdır. Siyaset ahlak limanının vazgeçilmez unsurudur. Bu ilkeler üzerinden almış olduğumuz bayrağı sizlerinde desteğiyle daha ileriye taşıyacağız. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri sadece Türkiye konjöktürünün ilgilendiren bir seçim değildir. Bu seçim Ortadoğu’nun Afrika’nın Asya’nın yani mazlum halklarında dirilişi olacaktır. Kısaca bu seçim dünyanın 5 ten daha büyük olduğunun ispatı olacaktır. Bu idealler için dün olduğu gibi bugünde seçim bitimine kadar tüm gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki sizlerde bu idealler için dün çalıştığınız gibi bugünde çalışacaksınız. Aday adayı olan kardeşlerimden isteğim şudur birimiz hepimiz hepimiz birimiz anlayışıyla 7 Haziran akşamına kadar bu şehirde bu davaya omuz vermeleridir.

Güçlü Bayburt güçlü yarınlar için desteklerinizi bekliyorum. Saygılar sunuyorum.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=LWrxIhy9MA4

Veysel Akbaş Aday Adaylığını Resmen Açıkladı-1 Veysel Akbaş Aday Adaylığını Resmen Açıkladı-2

YORUMLAR

  1. ali dedi ki:

    genç arkadaşların önünü açalım