Dolar 32,5663
Euro 34,8269
Altın 2.433,30
BİST 9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 25°C

Vali Pehlivan’dan Rektör Coşkun’a Veda Ziyareti

Vali Pehlivan’dan Rektör Coşkun’a  Veda Ziyareti
19 Temmuz 2019 20:00
A+
A-

Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valiliğine atanan Ali Hamza Pehlivan,  veda ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Bayburt’taki görev süresince çok güzel anıları olduğunu ifade eden Vali Pehlivan, Bayburt Üniversitesi akademik ve idari personeline, öğrencilerine, üst yönetimine ve Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a özel olarak teşekkür etti.

Rektör Coşkun ise Bayburt Üniversitesi ile Vali Pehlivan’ın vizyonunun her zaman örtüştüğünü, sürdürülebilir iş birliklerini her geçen gün geliştirdiklerini söyledi. Rektör Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Pehlivan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ve Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Özkan da ziyarette hazır bulundu.

YORUMLAR

  1. anadolu yakası bayburt dernk platfor-ist dedi ki:

    berne-balca köyünde bulunan hz.ali.oğlunun türbe yolu yapımından tanıtımından dolayı,sn
    bayburt valimize çok teşekkür ederiz,şırnak ilindeki yeni vazifesinde başarılar dileyerek,
    c.allaha emanet olsun.saygılarımızla,köy sakinleri.balca.