Dolar33,1101
Euro35,9522
Altın2.517,43
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 28°C
Az Bulutlu
Bayburt
28°C
Az Bulutlu
Cum22°C
Cts22°C
Paz25°C
Pts28°C

Vali Mustafa Eldivan öğrenci yurdunda iftar açtı

Vali Mustafa Eldivan öğrenci yurdunda iftar açtı
29 Mart 2024 09:33
A+
A-

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilerle birlikte iftar programında bir araya geldi.

Vali Eldivan, iftar sonrasında yurtta kalan kız öğrencilerle bir süre sohbet ederek taleplerini aldı. Taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum amirlerine talimatlarını verdi.

Tüm öğrencilere hayırlı Ramazanlar dileyen Vali Eldivan, Ramazan ayının ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  1. ZÜLFİKARdedi ki:

    Vali Bey calışiyor bir bayburtlu olarak yazan yönwtici değil çalisan hönetici istiyoruz sayın valim kaleardı mahallesiyle lütfen ilgilenin.

  2. ÖMER İBİŞdedi ki:

    Vali beye hizmetlerinden dolayı müteşsekkiriz.