Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Vali İsmail Ustaoğlu Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Vali İsmail Ustaoğlu Siyasi Partileri Ziyaret Etti
4 Ekim 2016 22:43 | Son Güncellenme: 5 Ekim 2016 23:01
A+
A-

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, İldeki siyasi partilere iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretlerine AK Parti’den başlayan Vali İsmail Ustaoğlu, İl Başkanı Hakan Kobal’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak parti il binasında oluşturulan 15 Temmuz köşesini inceledi. Parti binasında gerçekleşen ziyarete AK Parti İl Başkanı Kobal ve partililer eşlik etti. AK Parti ziyaretinin ardından aynı bina içerisinde bulunan MHP’ye geçen Vali İsmail Ustaoğlu’nu İl Başkanı Bekir Kasap ve partililer karşıladı.  MHP İl Başkanı Bekir Kasap ve partililerle bir süre sohbet eden Vali Ustaoğlu, son olarak CHP’yi ziyaret ederek CHP İl Başkanı İbrahim Kaldırımoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı. CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Kaldırımoğlu’nun yanı sıra partililer de eşlik etti.

Vali İsmail Ustaoğlu ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişiminin daha önce planlanan ziyaretlerin zorunlu olarak ertelenmesine sebep olduğunu belirtti. Mevcut problemleri STK’ların da içerisine dahil olduğu bir yönetim anlayışıyla çözmek istediklerini ifade eden Vali İsmail Ustaoğlu, “Bu bakımdan Bayburt çok şanslı bir il. Hem şimdi hem de daha önce 15 Temmuz darbe girişiminde tüm siyasi partilerimiz devletinin ve milletinin yanında yer alarak bizlerle birlikte darbe girşimine karşı mücadele etti. Zaten bizim benimsemiş olduğumuz yönetim anlayışı STK’ları da mevcut problemlerin çözümü noktasında işin içerisine dâhil eden bir anlayış. Bu bakımdan hem geçmişte hem mevcut çalışmalarımızda bizlere gerek fikirleriyle gerekse de vermiş oldukları başka türlü desteklerle bu anlayışı gayet güzel bir şekilde sergilediler. Tüm STK’larımıza ve siyasi partilerimize bu bakımdan teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak:Valilik basın birimi

1  32

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.