Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Vali Epcim’den ülke genelinde dereceye giren öğrencilere ödül

Vali Epcim’den ülke genelinde dereceye giren öğrencilere ödül
26 Ağustos 2022 18:45
A+
A-

Vali Cüneyt Epcim, 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.

Valilik toplantı salonunda, Türkiye geneli başarı sıralamasında dereceye giren, Fen Lisesi öğrencileri Muhammet Ali Çalışkan, Yağmur Sultan Karabulutoğlu, Muhammet Efe Yılmaztürk ve aileleriyle bir araya gelen Vali Epcim, öğrencilerle kazandıkları üniversite, bölüm ve okulları hakkında bir süre sohbet etti.

Başarılarından dolayı öğrencileri ve bu başarıda pay sahibi olan ailelerini, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tebrik eden Epcim, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Milli ve manevi değerlere bağlı insanların çocuklarının başarılı olması bizleri de çok mutlu ediyor ve sizlerle gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın başarısında pay sahibi olan ailelerine teşekkür ediyor, bundan sonraki öğretim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette başarılı olan öğrenciler hakkında Vali Epcim’e bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’, Vali Epcim’e teşekkürlerini bildirdi.

Program, Vali Cünyet Epcim tarafından öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.