Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Vali Epcim, Yeni Yılda Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti

Vali Epcim, Yeni Yılda Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti
1 Ocak 2020 09:58
A+
A-

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, yeni yılının ilk dakikalarına girilirken görev başında bulunan güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Vali Epcim ziyaretlerine Bayburt – Erzurum karayolu üzerinde konuşlu trafik denetim noktası ile başladı.  İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur’dan alınan tedbirlere ilişkin bilgi alan Vali Epcim, görev yapan polislerin yeni yılını tebrik etti.

Denetime tabi tutulan araç sürücüleri ve yolcularla sohbet edip vatandaşların yeni yılını kutlayan Vali Epcim, daha sonra Şehit Gürcan Yavuz Polis Karakol’unda polislerle bir araya geldi. Emniyet teşkilatına özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Epcim, karakol ekiplerine yeni yılın sağlık ve afiyet getirmesini temenni etti.  

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlerle buluşan Vali Epcim, askerler tarafından hazırlanan pastayı kesti. Burada ısa bir konuşma yapan Vali Epcim, “Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için huzurlu bir yıl temenni ediyorum. Aramızda vatani görevini tamamlayıp terhis olmayı bekleyen arkadaşlarımız var. Kendilerine de hayırlı teskereler diliyoruz. Bu vesileyle tekrar yeni yılınızı kutluyor, hayır ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İl Jandarma Komutanlığından ayrılan Vali Epcim ziyaretlerini, Demirözü yolu üzerindeki Jandarma Kontrol noktası ve Bayburt – Gümüşhane karayolu üzerindeki trafik denetim noktası ile sonlandırdı.

Vali Cüneyt Epcim’e ziyaretleri sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Murat Güney eşlik etti.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.