Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Vali Cüneyt Epcim, üniversite öğrencileriyle iftarda buluştu

Vali Cüneyt Epcim, üniversite öğrencileriyle iftarda buluştu
8 Nisan 2022 23:23
A+
A-

Vali Cüneyt Epcim, Kredi Yurtlar Kurumu Bayburt Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına katıldı. Vali Epcim, öğrencilerle iftar sırasına girdi, orucunu karavanadan açtı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in daveti üzerine Vali Cüneyt Epcim, Bayburt Erkek Yurdu’nda iftara katıldı. Orucunu yurt yemekhanesinde açan Vali Epcim, daha sonra çok amaçlı salonda öğrencilerle bir araya geldi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Bayburt’a gelen öğrencilerle sohbet eden Vali Epcim, sorun ve talepleri dinledi.

Vali Epcim, burada kendileri açısından bugünün farklı bir atmosferde geçtiğini söyledi. Bu atmosferin oluşmasına katkı sunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi ve Yurtlar İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Üniversitenin gelişiminin oldukça önemli bir mesele olduğuna dikkat çeken Vali Epcim, “Özellikle bu sosyal tesisin ve yeni yapılan bu yurtlar için büyük gayretler gösterdik. Nihayetinde Bayburt Üniversitesi’ne güzel bir yurt kazandırdık. Sizler de inşallah burada sunulan imkânlardan memnunsunuzdur.” dedi.

İftarı birlikte yaptığı öğrencilere yurt standartlarını oldukça yüksek bulduğunu söyleyen Vali Epcim, toplu yaşam alanlarına göre kıyasla da yemeklerin çok kaliteli olduğuna işaret etti.

Vali Epcim, şöyle devam etti: “Bugün Sayın Rektörümüzün daveti üzerine sizlerle birlikteyiz. Sayın Rektörümüze özellikle teşekkür ediyorum. Gençlerle bir arada olmak hepimize enerji veriyor. Bu ülkenin ümidisiniz. Üniversite çağları insan üzerinde büyük etkiler bırakmakta. Sizler de şu an belki büyük zorluklar yaşıyorsunuz fakat bu zorlukları göstereceğiniz emek ve gayretle aşacaksınız. Buna inanıyoruz.”

Vali Epcim, öğrencilere kendilerine güvenmeleri tavsiyesinde bulunarak ibadetlerinin kabulünü diledi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.