Dolar 32,4979
Euro 34,9774
Altın 2.431,80
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 23°C

Vali Cüneyt Epcim, LGS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Vali Cüneyt Epcim, LGS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi
1 Eylül 2021 10:14 | Son Güncellenme: 1 Eylül 2021 18:19
A+
A-

Vali Cüneyt Epcim Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarında derece yapan öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Epcim, velileriyle ziyaretine gelen öğrencileri Valilik Toplantı Salonu’nda ağırladı. Sınavda il birincisi olarak Çapa Fen Lisesi’ne yerleşen Mehmet Akif Çolak, Erzincan Fen Lisesi’ne il ikincisi olarak yerleşen Ahmet Aşkın ve Trabzon Fen Lisesi’ne il üçüncüsü olarak yerleşen Ahmet Akif Beşbaş’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Öğrencilere eğitim hayatlarına ilişkin tavsiyelerde bulunan Vali Epcim, “Hepinizi elde ettiğiniz başarılar dolayısıyla tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki; bugün elde ettiğiniz başarılar yaşantınızın ilerleyen dönemlerinde de aynı şekilde artarak devam edecektir. Milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak inanıyorum ki devletimize ve milletimize faydalı hizmetlerde bulunacaksınız. Bu yolda attığınız ve atacağınız adımların başta sizler ve ailelerinize daha sonra ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sizlerin yetişmesinde emekleri bulunan öğretmenlerimize ve ailelerinize de ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Ziyarette Solak, Aşkın ve Beşbaş hakkında Vali Epcim’e bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu da kabulleri dolayısıyla Vali Epcim’e teşekkürlerini bildirdi.

 

YORUMLAR

  1. Recep besbas dedi ki:

    Masallah suphanallah Allahim daha iyi etsin.Yolun zihnin acikolsun gurur verici.