Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Üniversitede Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Üniversitede Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
16 Mart 2016 23:48
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-B (2241-A) Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında projelerini sanayi ortaklığı ile yaparak destek almaya hak kazanan Mühendislik Fakültesi öğrencilerini ödüllendirdi.

TÜBİTAK -2241-A Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında “CNC Freeze Tasarım ve Prototip İmalatı” adlı projeleriyle 4. Sınıf Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri Sevgi Dökmetepelioğlu ve Tayfun Tamay ve aynı program kapsamında “Dökme Demir Üretiminde Farklı Aşılayıcı Kullanımının Malzeme Kalitesi Üzerine Etkisinin Bilgisayar Destekli İmaj Analiz Teknikleri ile Belirlenmesi” adlı projeleriyle 4. Sınıf Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri Mustafa Arslan ve Serhat Zobu, destek almaya hak kazanmalarından dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun tarafından ödüllendirildi.

Rektör Coşkun, makamda gerçekleşen görüşmede Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’ya, emeği geçen akademisyenlere teşekkürlerini ileterek başarılı öğrencileri tebrik etti ve bu başarılarının diğer öğrenciler için de örnek olması gerektiğini söyledi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve hedefleri noktasında kendilerinden bilgi alan Rektör Coşkun, “Öğrencilerimiz, girişimci bir ruha sahip, geleceğe yönelik ufukları var. Öğrencilerimizin bu başarıları inşallah gelecekte diğer öğrencilerimiz için örnek olur. Biz Mühendislik Fakültesinden bu tür başarılı projeler bekliyoruz. Bu başarılar bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimizin daha da başarılı projeler yapacağına inanıyorum. Yardımcı olmak noktasında bize düşen bir şey olursa yardımcı olmak isteriz.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.