Dolar 32,4522
Euro 34,8167
Altın 2.479,72
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Ülkücülerden “Şehitlere Saygı Teröre Lanet” Mitingi

9 Eylül 2015 00:30 | Son Güncellenme: 18 Eylül 2015 10:34
A+
A-

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Şehitlere Saygı Teröre Lanet” yürüyüşüne yüzlerce kişi katıldı.

Bayburt şehir merkezi kentsel dönüşüm konutları mevkisinde saat 19.oo da toplanan kalabalık PKK’ya lanet ve Şehitlere saygı sloganları eşliğinde yürüyerek saat kulesi meydanına geldi. Türk bayraklarıyla  yürüyen yüzlerce kalabalığa seslenen Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Kılıç, 7 haziran seçimleri sonrasında yüzü aşkın şehidin olduğunu vurgulayarak, elikanlı terör örgütünün kardeş kavgası çıkararak ülkeyi bölmeyi amaçladığını söyledi.

MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, MHP İl Başkanı Süleyman Burç ve parti yöneticilerinin de katıldığı yürüyüş sonrası bir konuşma yapan ve siyasi mesajlar veren Kılıç’ın konuşması şöyle:

” 7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan süreç, bugün itibariyle Iğdır, Tunceli Hakkari’de gerçekleştirilen hain saldırılar ile beraber 100 ün üzerine çıkan vatan evladımızın şehit olması ile devam etmektedir. Aziz vatanımızın dört bir yanı, keder, hüzün ve yasa boğulmuş, analar evlatlarını, kadınlar eşlerini ve çocuklar babalarını kaybetmişlerdir.

Varlık sebebi bu Ülkeyi bölmek, kardeş kavgası çıkarmak olan eli kanlı terör örgütü fıtratının gereğini bugün de sergilemektedir.

Aşağılık katiller,taşeronluğunu yaptığı karanlık odakların kanlı emellerine hizmet etmekte,  vazife başındaki askerimize ve polisimize alçakça pusu kurmakta; bu gözü dönmüş it sürüsü teröristler hakkını savunduğunu iddia ettiği bölge halkını dahi katletmekten geri durmamaktadır.

7 Haziran genel seçimlerinden sonra “korucular bölgemizden defolsun” diyen, terör örgütünün siyasi uzantısı da bu süreçte, kimlere hizmet ettiğini bir defa daha ortaya koymaktadır. Barış söylemleriyle ortaya çıkıp çatışma ortamını körükleyen malum siyasi parti, bu düşünce yapısıyla ve terörü destekleyen tavırlarıyla, kaç oy alırsa alsın Türk Milliyetçileri için yok hükmündedir, boş hayalleri ve zehirli fikirleriyle birlikte yok olmaya mahkumdur.

İnanıyoruz ki; Milletimiz, birlik ve beraberliğe olan inancıyla bu zihniyete asla geçit vermeyecek,  Yüce Yaradan da onlara Kahhar sıfatıyla muamele edecektir.

Terörü bu şekilde azdıran ve aziz Milletimizin başına yeniden musallat eden sürecin, “PKK açılımı süreci” olduğunu, bu süreçte bölücü hainlerin güç kazandığını daha önce de defalarca vurguladık. Son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan da, katıldığı bir televizyon programında eli kanlı örgütü kastederek “Çözüm sürecinde silah stoklamıştır.” şeklindeki ifadesiyle, terörist elebaşı Öcalan ile birlikte mimarı olduğu sürecin ülkemizi getirdiği noktayı itiraf etmiştir.

“Açılım süreci” adını verdikleri ihanet sürecinde,eli kanlı terör örgütü Devleti yönetenlerin ihanet ve gafletinden faydalanarak, alan hakimiyetini güçlendirmiş, şehirlerde silah ve mühimmatlarıyla beraber konuşlanarak eylem gücünü artırmaya yönelmiştir.

Oslo görüşmeleri çerçevesinde devleti yönetenlerin terör örgütünün güç kazanmasından haberdar olduğunu anladığımız bu süreçte, güvenlik güçlerimizin elleri kolları bağlanmış,operasyon yetkileri ellerinden alınmış, asker ve polisimiz basiretsiz ve yalaka mülki amirlerin emrine altında etkisiz hale getirilmiştir.

Gelinen noktada, “mahalle yanarken birileri saçlarını tararmış” misali, iktidar mensupları ve yandaşları, hatalarını anlamak ve derhal geri dönmek yerine yüzsüzce ve adeta milletimizle alay ederek, suçu sağa sola atmakta, memleket yangın yerine dönmüşken, sarayın akıbeti, seçimin akıbetine odaklanarak kara ve kirli propagandalarına devam etmektedirler.

İktidar mensuplarını, beslemelerini ve yandaşlarını açık bir şekilde uyarıyoruz.

Terör eylemlerini gerçekleştiren kahpeler kadar, sizin de suçlu olduğunuzu biliyoruz. PKK elebaşısı bebek katili Öcalan’a methiyeler dizdiğiniz, Habur’da teröristleri çiçeklerle karşıladığınız, Oslo’da pazarlık masası kurduğunuz günleri, Dolmabahçe’deki mutabakatınızı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Bu size son uyarımızdır: Kirli ve aşağılık siyasetinizden derhal vazgeçin. Kara propagandayı, suçu başkasına yüklemeyi bir kenara bırakın. Buzdolabına kaldırdığınız ihanet sürecini, derhal buzdolabından çıkararak imha edin. Pis ve yılan dilinizi kapatıp, iğrenç sesinizi kesin. Her birinizin kim olduğunu, nereden nasıl peyda olduğunu, hangi karanlık yataklarda düşüp kalktığınızı biliyoruz. Gün oldu solcu, gün oldu liberal, gün oldu siyasal islamcı oldunuz, ancak bu millete ihanetiniz hiç bitmedi.

Artık tercihinizi yapacaksınız, ya adam gibi ekmeğini yediğiniz millete layık olun, ya da bu ülkede size huzur ve mutluluğun haram ol gerçeğine kendinizi hazırlayın.

Terörü telin etmek ve Aziz şehitlerimizin hatırasını yad etmek için düzenlediğimiz bu yürüyüşe katıldığınız için sizlere şükranlarımızı sunarım.

Unutulmasın ki, bu ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette, tek bir Ülkücü kalsa ve elinde hiçbir silahı olmasa, o Ülkücü bu ihanete boyun eğmez, Şehitlerinin ardından yürümeyi bir vazife olarak telakki eder. Mücadelemizin süreceğini, mücadelemizde Aziz Milletimizin de yanımızda olduğuna dair inancımızın bir an bile sarsılmadığını açıkça ifade ediyorum.

Vatan ve Allah yolunda can veren tüm şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz.”

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=-uardTuIoRs

 

YORUMLAR

  1. YAVUZ dedi ki:

    Akşam şehitlerimiz için yapılacak yürüyüş için programımı iptal edip çocuğumuda alararak arambamı al bayrağımızla süsleyip toplanma merkezine gittim, yürüyüşün başladığını görünce hızla topluluğa yetiştim fakat gördüğüm manzara vahim meğer olay şehitler için birlik olma yürüyüşü değil MHP mitingiymiş, Tabiki yıkılmış bir şekilde geri dönmek zorunda kaldım,
    Bayburttta bile birlik olamıyorsak vay memleketin haline.

  2. mustafa dedi ki:

    ALLAH senden razı olsun BAYBURTUM!

  3. reis dedi ki:

    Türkiyedeki insanlar ve tabiki Bayburt halkıda milletvekillerini meclise çalışmaya..memeleketinin sorunlarını çözmeye gönderdiler…..4 aydır vekilsiniz ….4 aydır bayburt sokaklarında geziyorsunuz….toplam 23 saat meclis açık kalmış… bir gün dahi meclisi çalıştıramamışsınız…akp ve mhp çoğunluğu ile meclisi 1 ekime kadar tatile soktunuz….meclis başkanlığı seçimindeki tutarsızlığı meclisin tatil edilmesindede rol oynadınız. işbirliği yaptınız ve ortak kararla meclisi tatile soktunuz ülkede her gün şehit cenazeleriyle millet kan ağlarken vekillerimizde sokaklarda gezsinler…yazık bu millete layık olan işler yapın.. neden dokunulmazlıklarını kaldırıpda bu hainleri millet meclisinden dışarı atamıyorsunuz… aynı çatı altında . bulunmaktan zevkmi alıyorsunuz… öyle biz onları tanımıyoruz… demekle olmuyor….aynı idealler etrafında birleştiğiniz .bir çok konuda bir olduğunuz akp vekilleriyle hareket etmek çokmu zor……gücünüz var…. buyrun meclis çatısı altında hdp ye mensup vatan hainleri .vekillik maaşı almaktalar…. araçlarında pkkya silah götürürken yakalandılar….leşlerinin cenazelerini taşıdılar…..açıkça pkk nın hizmetinde olan bu şerefsizlerin dokunulmazlıklarını ve vekilliklerini toplanıp kaldırmak…çokmu zor …. isteseniz her konuda anlaştıuğınız akp ve mhp vekilleri meclisi toplayıp istediğiniz yasayı çıkarabilirsiniz….bu meclis gece yarılarına kadar istediği yasaları çıkaramadımı…..miletin meclisi tatil olurmu….bu ülkenin dağlar kadar sorunu varken 5 ay meclis kapalı kalırmı…bu millete layık olan işler yapılmıyor……bu halk sokaklarda yürüsünde . siz yürümeyin ….. siz gidin meclisin sıralarında mücadele verin… bu halkın önünde boş yere yürümeyin…vatanını sevmek icraatla ve çalışmakla olur…hikaye anlatmayın bu millete….gidin kaldırın vekilliklerini …… bu milletin arasına sonra katılın……milletin .canı yanmış ..vatanını seven insanların bayraklarıyla sokaklara dökülmesine çok geç bile kaldık…vatana sahip çıkma zamanı… şerefsizlere karşı son sözü söyleme zamanı…. ama milletvekilinin yeri sokak değil… bu halk vekilinden mecliste çalışma bekliyor….4 aydır çalışmayan vekiller olarak aldığınız maaşları hak ettinizmi…….bu milletin sabrı taştı taşacak….. bu millet sokaklara inmedi …. inecek olursa iyişeyler olmaz ..onun için gidin meclise bu hainlerin meclisteki vekillik sıfatlarını kaldırın…yoksa sizinde bu milletin yüzüne bakacak sıfatınız ve oy isteme yüzünüz kalmayacak…….

  4. ERTUĞRUL dedi ki:

    ESSELÂM

    Göklerden son ilâm: Allah bir, bir İslâm.
    Şekiller, elif lâm; Ne bir harf, ne kelâm ;
    Esselâm, esselâm…

    Yer çökük, gök soluk; Diz bükük, saç yoluk.
    Ne varsa korkuluk. Ne bir harf, ne kelâm;
    Esselâm, esselâm…

    Bu hayat bir ezber; Hayattan ne haber,
    O’nunla beraber? Ne bir harf ne kelâm;
    Esselâm, esselâm…

    Ön ve ard, ve sol, Bin yolda yol boyu bu yol.
    Emir: Öl, yahut ol! Ne bir harf, ne kelâm;
    Esselâm, esselâm…

    Elinde alamet izinde selâmet,
    Tek isim …Muhammed…
    Ne bir harf, ne kelâm;
    Esselâm, esselâm

    Necip Fazıl Kısakürek

    Memleketimin güzel insanları, esselam esselam Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.