Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
24°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Üçlü buluşmada Bayburt’taki yatırımlar değerlendirildi

Üçlü buluşmada Bayburt’taki yatırımlar değerlendirildi
10 Eylül 2020 14:19 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2020 14:21
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Ankara’daki ziyaretlerinin son gününde Milletvekili Fetani Battal ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Bayburt’a yapılan ve yapılacak olan yatırımların konuşuldu. Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Pekmezci “Ankara programımız kapsamında Sayın Milletvekilimizle birlikte hemşehrimiz, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal’a ziyarette bulunduk. Kendisiyle Bayburt için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında geniş kapsamlı istişarelerde bulunarak düşüncelerimizi ilettik. Kendisi sağolsun Bayburt için yapılacak tüm projelerde destekçimiz olacağını söylediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Milletvekilimize de Bayburt için attığımız her adımda destekçimiz olduğu için şükranlarımı sunuyorum.  Bayburt’umuza en iyi hizmetlerin gelmesi adına istişarelerimizi ve görüşmelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bayburt her şeyin en iyisine layık. Bunun farkında olarak çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  1. Hakikat dedi ki:

    Bu toplantıların semeresini inşallah BAYBURT görür…Yoksa göstermelik mi , hayırlı olsun diyoruz…