Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 17°C

Trabzonspor’un şampiyonluğu Bayburt’ta coşkuyla kutlandı

Trabzonspor’un şampiyonluğu Bayburt’ta coşkuyla kutlandı
1 Mayıs 2022 00:33 | Son Güncellenme: 1 Mayıs 2022 00:54
A+
A-

Trabzonspor kendi sahasında Antalyaspor’la 2-2 berabere kalmasına rağmen Süper Lig 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu. Bayburt’ta taraftarlar caddelerde kutlama yaptı.

7.kez Süper Lig’in en büyüğü olan Karadeniz ekibi, 38 yıllık şampiyonluk hasretine son verdi. Trabzonspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Fenerbahçe’nin en erken şampiyonluk rekorunu egale etti.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Bayburt’taki Trabzonsporlu taraftarlar Cumhuriyet caddesi Saat Kulesi meydanında büyük coşku yaşadılar ve Trabzonspor bayrakları ile birlikte araçlarıyla konvoy oluşturup şampiyonluğu kutladılar.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Lig hakkıyla irdelense geçmişte Trabzonsporun en az 4-5 şampiyonluğu daha çıkar.Eminim ama ispatlayamam!

    1. Vefalı dedi ki:

      Hakan bey ispatlamana gerek yok, utanmadan koca koca adamlar, eski hakem, yönetici, spor yazarı ve basın mensubu kim varsa zaten Trabzonspor’un şampiyonluklarının , gasp edildiğini, sebebinin de RANT olduğunu ifade ediyorlar..

  2. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    En son 1984 ‘ de Şampiyon olduğumuzda , o günkü şartlarda güzel bir kutlama yapmıştık, gençlik var ,o zamanlar yaş 24, hafızamda kalan Turgay Şimşek, ben, rahmetle yad ediyorum kadim dostum, Hükmü Mintaş ağabeyim , bu şampiyonlukla ruhunun şad olduğuna inanıyorum, büyük bir bayrak diktirmiş Cumhuriyet caddesine asmıştık, büyük bir duygu yoğunluğu yaşamıştık, keşke şimdiki imkanlar olsa da o görüntüleri izleye bilseydik.. Şimdi bu nesil taraftarlar çok şanslı , tüm Trabzonsporluları tebrik ederken, bizleri kutlayan rakip takımları da canı yürekten tebrik ediyorum.. Selamlar. SPOR KARDEŞLİK VE BARIŞTIR..

  3. Abit dedi ki:

    8.Şampiyonluk hayırlı olsun . ŞAMPİYON TRABZON

    1. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

      TEBRİK’LER TRABZON SPOR…