Dolar 32,4238
Euro 34,4423
Altın 2.488,20
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Trabzon Turizm İl Müdürlüğü için Kurtoğlu’nun ismi öne çıkıyor

Trabzon Turizm İl Müdürlüğü için Kurtoğlu’nun ismi öne çıkıyor
30 Nisan 2020 09:39 | Son Güncellenme: 18 Mayıs 2020 00:03
A+
A-

Trabzon Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu’nun Ankara İl Müdürlüğü’ne atanması sonrası yerine getirilmesi düşünülen en iddialı isimlerden birisi Bayburt Turizm İl Müdürü Bekir Kurtoğlu’ oldu.

 

Trabzon Turizm İl Müdürlüğü için Trabzon’da son birkaç gündür kamuoyunda konuşulan Kurtoğlu’nun Bayburt’taki başarılı çalışmaları ön plana çıkarılarak değerlendirilirken, diğer bir isim ise Doğa Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Coşkun Erüz’un ismi oldu.

Bayburt Turizm İl Müdürü Bekir Kurtoğlu Bayburt’ta göreve başladığı günden buyana önemli icraatlar yaptığı biliniyor. Bu icraatlardan bazılarını şöyle sıralanabilir: Bayburt Kalesindeki kazı ve restorasyon çalışmalarının başlatılması, Kale surlarındaki çinilerinin yapımı, Bayburt Müzesinin projelendirilmesi, Çımağıl mağarasının ve Kop Kayak merkezinin master planlarının yapımı, Mehteran takımının oluşumu, Höyük kazı çalışmaları ve Bayburt biblo tasarım ve üretimi gibi bir çok projenin hazırlanmasında ve hayata geçmesinde öncülük yaptı. Bu ve benzer çalışmaları dikkate alınan Kurtoğlu’nun Trabzon Turizm İl Müdürlüğü için isminin ön plana çıkarılarak önerildiği konuşuluyor. Karadeniz basınında yer alan bu konunun bir kaç gün içerisinde netleşeceği ifade ediliyor.

Diğer taraftan son kararı verecek olan Kültür ve Turizm Bakanlığı ise söz konusu isimlerle yapacağı görüşmeler sonrası atamayı gerçekleştireceği belirtiliyor.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Hayırlı olsun….. Trabzon da konuşulan hat da Trabzonlu bir vekil, bu dönemden çok şikayetçi..Türkiye genelinde ,AKP sayesinde Karadenizli ,hemşehrilik ön plana aşırı çıkmış, tepkiler çok büyükmüş, bunun çok ta artısı olmadığı ifade ediliyormuş….Bu haberi duyunca anlatmak gereğini hissettim…Hayırlı ramazanlar……