Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Trabzon Bayburtlular Derneğinden Vali Ustaoğlu’na Ziyaret

Trabzon Bayburtlular Derneğinden Vali Ustaoğlu’na Ziyaret
3 Nisan 2019 10:14 | Son Güncellenme: 4 Nisan 2019 14:36
A+
A-

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay ve yönetim kurulu üyeleri Şenol Kılıçaslan, Arif Azak, Orhan Şimşek ve Bülent Doğru ile birlikte Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 2016-2017 yılları arasında Bayburt Valiliği süresince yaşadığı anılarını anlattı. Ustaoğlu, Bayburt’a kazandırılan önemli devlet yatırımlarını ve dönemin Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katkılarını Trabzon Bayburtlular Derneği Yöneticileri ile paylaştı.

15 Temmuz hain darbe girişimi olduğunda Bayburt’ta görevli olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, Bayburt halkı ile Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmanın gururunu birlikte yaşadığını bu nedenle 15 Temmuz denildiğinde aklına Bayburt’un geldiğini belirtti.

Ziyaretle ilgili konuşan Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay, Trabzon’da yaklaşık 30 bin Bayburtlunun yaşadığını ile getirerek, derneğin devam eden Kültürel ve sosyal yardımlaşma faaliyetlerini Vali Ustaoğlu ile paylaştı.

Ziyaretin ardından Başkan Okay, Vali Ustaoğlu’na Bayburt’un önemli simgelerinden Dede Korkut Türbesi ve Şehit Osman Tepesinin Bayburt taşı ile yapılmış tasvirlerini hediye etti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PgOp2lM1ngY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.