Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Trabzon Bayburtlular Derneğinden Siyasi Partilere Çağrı!

Trabzon Bayburtlular Derneğinden Siyasi Partilere Çağrı!
15 Kasım 2020 12:00 | Son Güncellenme: 15 Kasım 2020 19:15
A+
A-

Trabzon Bayburtlular Derneğinden yapılan çağrıda, siyasi partilerin yönetim kurullarına Trabzon’da yaşayan arkadaşlarının da alınması istendi.

Trabzon Bayburtlular Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sadettin Okay siyasi partilere seslenerek, “ Bayburt ile Trabzon arasındaki diyaloglarımızın geliştirilmesi ve hemşehrilerimizin buradaki sorunlarının daha iyi bir şekilde çözüme ulaşması için  Trabzon’da yaşayan arkadaşlarımızdan yönetim kuruluna almanızı öneriyoruz.

Bizler burada dernekçilik yapıyoruz adı üstünde dayanışma, yardımlaşma ve kültür derneği tamamen gönüllülük esasına dayalı bir faaliyet yürütüyoruz. Trabzon’da 25 bin Bayburtlu hemşerimiz uzun yıllardır yaşıyor, Günübirlik olarak Bayburt’tan Trabzon’a  sağlık, ticaret ve ziyaret gibi konularda yüzlerce hemşehrimiz gelip gidiyor. Bu hemşehrilerimiz günlük hayatta yaşadıkları sorunlarını telefonla veya derneğimize gelerek bizlere taşıyorlar. Bu sorunların çözümünde bizlerinde yardımcı olmamız konusunda Trabzon’daki siyasetçilerimize önemli bir sorumluluk düşüyor ve bu konuda siyasilerimizi göreve davet ediyoruz.

Siyasi partilerin yönetim kurulları oluşturulurken yönetim kurullarında Bayburtluları temsilen arkadaşlarımızın yer almasını istiyoruz. Bu vesile ile dernek yönetimi olarak hemşerilerimizin yaşadığı sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm üretebiliriz. Vatanını, milletini, bayrağını seven iyi eğitimli toplumda kabul görmüş kanaat önderi konumunda olan çok sayıda Bayburtlu hemşerimizin siyasi partilerde görev alması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Trabzon’daki siyasi parti yetkilileri de bu konuda daha duyarlı olup bu talebimizi dikkate almalarını istiyoruz. 

Bu şehir hepimizin şehri, bugün biz buradayız yarın bizden sonra gelecek olan nesiller bu görevi devam ettirecekler. Bayburtlu hemşerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını çözme ulaştırma konusunda elimizden gelen çabayı bu güne kadar gösterdik ve bunu devam ettireceğiz” dedi. 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.