Dolar 32,5723
Euro 34,9978
Altın 2.430,99
BİST 9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Trabzon Bayburtlular Derneği’nden Belediye Başkanlarına Ziyaret

Trabzon Bayburtlular Derneği’nden Belediye Başkanlarına Ziyaret
17 Nisan 2019 14:25 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2019 19:27
A+
A-

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri sonrası Bayburt il, ilçe ve beldelerinde seçilen Belediye Başkanlarını ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Sadettin Okay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Kılıçaslan, Arif Azak, Orhan Şimşek ve Cüneyt Keskin ilk olarak Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret ettiler.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay, “Geçmiş dönemlerde Başkanımız Hükmü Pekmezci ile çok güzel çalışmalar yaptık. Kendisi bizim etkinliklerimize katıldı ve destek verdi.  Derneğimizin adı üstünde dayanışma, yardımlaşma ve kültür derneği tamamen gönüllülük esasına dayalı bir faaliyet içeriyor” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, ise, “Bu şehir hepimizin, bugün biz buradayız yarın bizden sonra gelecek olan nesiller bu görevleri devam ettirecekler. Bizler özellikle yakın olan komşu illerde bulunan derneklerimiz ile ilişkilerimizi geliştireceğiz. Eskiden beri Trabzon Bayburtlular Derneği ile iç içeyiz bu anlamda yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bize düşen her konuda yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim” dedi.

Trabzon Bayburtlular Derneği Yöneticileri Bayburt Belediyesi’nin ardından sırasıyla Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ve Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretlerde Trabzon Bayburtlular Derneği Başkan Yardımcısı ve Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şenol Kılıçarslan, önümüzdeki aylarda Trabzon’da yapılması planlanan Bayburt’un tanıtım etkinliği hakkında Belediye Başkanları’na bilgi verdi.

Not: Görüntüler dernek tarafından çekilmiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=LWaDAHNzLfc

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.