Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Tokat’tan Madalyalarla Dönen Bilekçiler Pekmezci’yi Ziyaret Etti

Tokat’tan Madalyalarla Dönen Bilekçiler Pekmezci’yi Ziyaret Etti
19 Ekim 2021 13:37
A+
A-

Bilek Güreşinde Bayburt’un yüz akı olan Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi Kulübü Tokat’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü.

Aynı zamanda Romanya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası için seçme niteliği taşıyan Türkiye Şampiyonasında çeşitli dereceler elde eden demir bilekler yine Bayburt’un gururu oldular.

Büyükler kategorisinde müsabakaya çıkan Berkan Karakaşoğlu 80 kiloda sağ ve sol kolda Türkiye şampiyonu olarak altın madalya alırken Cabir Çelik 90 kiloda sağ kolda şampiyon olarak altın madalya aldı. Yine büyükler kategorisinde 85 kiloda müsabakaya çıkan Vedat Bozbey ise sol kolda ikinci Sağ kolda üçüncü oldu.

18-21 yaş klasmanında ise 70 kiloda Emirhan Yıldızoğlu sağ kol da Türkiye ikincisi oldu. 18 yaş altında da Muhammed Emin Kaya 70 kiloda sağ kolda Türkiye üçüncüsü 75 kiloda yarışan İlker Bayraktar ise sol kolda Türkiye üçüncüsü oldu.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci şampiyona sonrası kendisini ziyarete gelen kulüp yöneticileri ve sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak “ Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi Kulübü bizleri hiç üzmedi her şampiyonadan alınlarının akıyla döndüler ve bizleri gururlandırdılar. Bilek güreşi sporunda şehrimizin ve ülkemizin yüz akı oldular. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Pekmezci dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi.

Ziyarette Türkiye Bilek Güreşi Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi İsmet Çakal, Bayburt Belediyesi Başaran Bilek Güreşi Kulübü Başkanı Ünal Çelik, Dünya Şampiyonu Sporcu ve Kulüp Antrenörü Tuncay Başaran ve sporcular yer aldı.

 

YORUMLAR

  1. Bayburtlu dedi ki:

    Gördün mü spor bu.Gururlanmamız gereken de bu spor.Kimsenin kafası gözü dağılmıyor.Helal olsun.Antrenör Tuncay ve herzaman yanlarında olan İsmet Çakalı da tebrik ederiz.En azından sporcu olarak her zaman gururumuz oldular.