Dolar 32,3341
Euro 35,1806
Altın 2.244,90
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

TEMA Vakfı 30. Yılında Hatıra Ormanları oluşturulacak

TEMA Vakfı 30. Yılında Hatıra Ormanları oluşturulacak
2 Aralık 2022 10:41
A+
A-

TEMA Vakfı Bayburt İl Temsilcisi Ümit Karakaş, TEMA Vakfı’nın kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleneceğini, etkinlikler kapsamında Türkiye’nin 7 bölgesinde ‘TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları oluşturulacağını belirtti.

İl Temsilcisi Karakaş’ın açıklaması şöyle:

Kurucu Onursal Başkanlarımız, Yaprak Dedemiz A. Nihat Gökyiğit ve Toprak Dedemiz merhum Hayrettin Karaca’nın 1992 yılında çıktığı yolda, doğaya gönlünü veren bir milyonu aşkın gönüllümüzün ve değerli bağışçılarımızın desteğiyle 30 yıldır “yaşam” için çalışıyoruz.

Bu yıl Vakfımızın 30. yaşını kutlamanın heyecanını yaşıyor ve bu önemli yılın anısına Türkiye’nin 7 bölgesinde “TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları” oluşturuyoruz.

3 Aralık 2022, saat 21:00’da Vakfımızın 30. yılını kutlayacağımız ve NTV’den canlı yayınlanacak “Umut Yeşerten Şarkılar – TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını”nda değerli sanatçılarımız Tarık Sezer Orkestrası eşliğinde sahne alacak ve hep beraber gece boyunca 30. Yıl Hatıra Ormanları için fidan bağışı çağrısında bulunacağız. 

TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları’na:

Kendiniz ya da sevdikleriniz adına https://www.tema.org.tr/30-yil-hatira-ormanlari bağlantı adresinden fidan bağışı yapabilir, isme özel sertifikanızı alabilirsiniz.

Tüm operatörlerden “FİDAN” yazıp 3464’e SMS göndererek de fidan bağışı yapabilirsiniz. Her mesaj 1 Fidan (1 SMS 30 TL)

Hatıra ormanları; Kırklareli/Celaliye, Kilis/Gökmusa, Eskişehir/Çukurören-2, Elazığ/Taşkesen, Denizli/Çameli, Kahramanmaraş,/Büyüktatlar ve Gümüşhane/Yaylım’da oluşturulacaktır.”

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.