Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Teknik Direktör Topuzoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Teknik Direktör Topuzoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar
19 Ocak 2023 23:09 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2023 10:25
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor teknik direktörü Bülent Topuzoğlu kulüple ilgili son gelişmeleri ve merak edilenleri açıkladı.

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik sıkıtılar yüzünden zor güler geçiren Bayburt Özel İdarespor’un yaptığı 5 transferin takımın ligde kalabilmesi için yeterli olmadığını ve en azından 2 veya 3 transfer gerektiğini ifade eden Topuzoğlu, sezon başında yapılan transferlerin 3 veya 4 futbolcusunun dışında diğerleri 3. lig ve BAL liginden gelmiş futbolcular olduğunu söyledi.

“ Bu transferlerle üst sıralara çıkmamız çok zor” 

Nazilli Belediyespor maçında takımın başına getirilen Topuzoğlu Kulüp tesislerinde yaptığı açıklama şunları söyledi:

Bayburt Özel İdaresporu Ankara’dan takip ediyorduk. Sezon başında alınan futbolculara harcanan paralarla çok daha iyi transferler yapılabilirdi. Takımın başına geçtiğimizde maçlarda gördük ki takım bu lig için yeterli değil. Kulübün transfer yasağı ve borçları fazla olduğu için takımı ileriye taşımak adına engel teşkil etti. Transfer yasağı kalktıktan sonrada istediğimiz oyuncu transferini istediğimiz şekilde yapamadık. Devre arası transferler çok zor olur. Hiçbir takım iyi oyuncusu vermiyor. Devre arasında takımda buluna 34 futbolcudan 20 ye yakın arkadaşımızın takımla yolları ayırdık. Taraftarlarımıza şunu da söylemek isterim 5 futbolcu transfer ettik ama işimiz gerçekten çok zor.  Bunlardan ikisi 2. ligden üç tanesi ise 3. ligden. Yaptığımız takviyelerle ligde düşme hattının üst sıralarına çıkacağımızı zannetmiyorum. Hala takımımızı üst sıralara taşıyabilecek 2 veya 3 transfer takviyesi yapılması gerekir.” Dedi.

“Takıma Vali ve Belediye Başkanı dışında hiç kimse sahip çıkmadı ”

Takıma Vali Cüneyt Epcim ile Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci dışında hiç kimsenin destek vermediğini söyleyen Topuzoğlu, “ Valimiz ve Belediye Başkanımız olağan üstü çaba harcıyorlar. Transfer yasağını kaldırılması ve giden oyuncuların paralarının ödemesi bile onların desteğiyle sağlandı. Giden oyuncuların bir çoğu kulübü federasyona şikayet etmişler. Çok zor durumda bir kulüp durumundayız. Var sayalım ki 2 veya 3 futbolcu daha aldık. Ligde kalabiliriz gibi bir garanti vermek mümkün değil. Futbolda böyle bir kurak maalesef yok. Bayburt’ta yaşayanlar kulübün durumunu farkındalar. Ama il dışında yaşayan Bayburtlular bu olayları farkında değiller. O nedenle yanlış bilgi sahibi olup yanlış değerlendirme yapabiliyorlar. Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar bazen hakaretlere bile dönüşüyor. Bütün taraftarlar şunu bilmelidirler ki bizlerin amacı bu kadroyla ligde kalabilmek içi elimizden gele her şeyi yapmaya çalışacağız ama kalamayabiliriz de. Hafta sonu zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Daha sonra Düzcesporla oynayacağız. Yani önümüzde bizi zorlu maçlar bekliyor.” şeklide konuşmasını sürdüren Topuzoğlu, yaklaşık 40 dakikalık röportajda geçmiş dönemde şampiyonluğu kaybettikleri play-off maçı sonrası kedisi hakkında çıkarılan söylentilere de  cevap verdi.

Teknik direktör olarak Bayburt’a gelirken hiçbir zaman parayı ön planda tutmadığını belirten Topuzoğlu’nun yaptığı çarpıcı açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Geyri Dayi dedi ki:

    Bülent Hocam yaptiginiz ve bundan sonra yapacaginiz fedakarliklariniz icin size cani gönülden tesekkür ediyoruz. Bu sehir ve bu klüp icin bir degersiniz. Degerlendirmeleriniz ve görüsleriniz cok gercekci. Bi bile sizdeki samimiyetin en büyük göstergesi.

  2. cefakar dedi ki:

    Bülent hocam , sahada ki sonuç ne olursa olsun ,seni seviyoruz ve yanındayız. Bu takım kurtulsa da, kurtulmasa da , en büyük kötülüğü kim yaptı biz biliyoruz. Siz bizden bir parçasınız , gelecek yılda beraberiz, fedakarlığın için teşekkürler..