Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Teknik Direktör Hakan Yılmaz’dan önemli açıklamalar

Teknik Direktör Hakan Yılmaz’dan önemli açıklamalar
17 Şubat 2021 23:39
A+
A-

Bayburt Spor teknik direktörü Hakan Yılmaz kulüp binasında yaptığı basın toplantısında sarı siyahlı ekiple ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Son 3 maçında 9 puan alarak düşme potasının üzerine çıkmayı başaran Bayburt Özel İdarespor teknik direktörü Hakan Yılmaz yeni transferler ve kulübün kurumsallaşma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yapılan transferlerin ince elenip sık dokunarak nokta atışıyla takıma katıldığını belirten  Yılmaz, “Transfere başlarken hata yapmadan bütçeyi düşünerek doğru transferi yaparak kulübün de geleceğini sıkıntıya sokmadan bir transfer yasağı da olmadan bütün bunları birlikte yapmak istedik. Ama bunların hepsinin dışında bizim kulübümüzün kurumsal kimliğini oluşturmamız gerekiyordu. Şu ana kadar bunu başardık.”

Kulüp Başkanı Şemseddin Çalışkan önderliğinde yeni adımlar attıklarını belirten teknik direktör Hakan Yılmaz, “Henüz doğmayan veya yeni yürümeye başlayan bir kulüp olarak görebiliriz bu takımı. Ama mutlak suretle çok meşakkatli ve uzun bir yol. Kulübün kurumsal kimliğinin oluşması, futbol camiasında önemli bir imaj değişikliği gibi ciddi planlamalar ve projeler var. Bu projenin başında kulübün yenilenmesi, tesislerin ve arkasından takımın yenilenmesi daha uzun vadede de önümüzdeki yıl için de kurduğumuz takımın içerisine birkaç tane transfer yaparak sezonun şampiyon takımını oluşturma niyetindeyiz” dedi.

Her şeyin iyi gittiğini, hem kurumsal kimlik hem de iyi kulüp olma noktasındaki hedeflerinde şu anda hemen hemen her şeyi zamanında ve yerinde yapmaya devam ettiklerini dile getiren Yılmaz: “Şu anda bu isteğe bu kararlılığa şehrin tüm dinamitlerinin de katkıda bulunması gerekiyor. Ben ve teknik ekibimle birlikte oyuncularımız hocalarımız hepsi bu yapıda oldukça mutluyuz. Umarım bizim mutluluğumuz şehre de farklı bir sinerji getirir. Bayburtspor bu şehrin önemli ve tek rengi. Bu noktada bu rengin gökkuşağı olmasın istiyoruz. Bizim hedeflerimize şehir de aynı şekilde katkı sunacak diye düşünüyorum. Her hafta rakiplerimize göre hazırlanarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Turgutlu Belediyespor maçında 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber : Bayburt Özel İdarespor

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Bayburt Spora başarılar diliyorum.
    Tebrikler BAYBURT
    Teknik direktör Hakan hocanın son bölümde söylediklerine dikkat etmeli ve daha önce benim için Bayburt spor ikinci planda diyen bazı kişilere duyurulur.
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir anlayış var bence doğru değil, her şeyin iyisi güzeldir, haaa siz iyi olması için uğraşırken aksilik ile kötüye dönen husus oldu,fakat bu size iyi olarak dönüş yaptı bu başka, sapla samanı karıştırmayalımb

    Basın toplantısındaki sesi duymak için bayağı zorlandım, bu husususa dikkat edilir ise iyi olur

  2. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Bayburt Spora başarılar diliyorum.
    Tebrikler BAYBURT
    Baasın toplantısındaki sesi duymak için bayağı zorlandım, bu husususa dikkat edilir ise iyi olur

  3. HİKMET SEVDA dedi ki:

    ELEMTERE FİŞ TÜM KEM GÖZLERE ŞİŞ ALLAH NAZARINDAN SAKLASIN YOLUNUZ AÇIK OLSUN AMİN.